Sănătatea ta: 8 exerciţii ca să scapi de kilogramele luate de Sărbători

Chiar şi câteva momente de excese alimentare pot avea repercusiuni asupra siluetei tale iarna. Cu puţin efort, poţi însă reveni rapid la greutatea ta ideală. Află care sunt cele mai eficiente 8 exerciţii ca să scapi de kilogramele luate de Sărbători.
Chiar şi câteva momente de excese alimentare pot avea repercusiuni asupra siluetei tale iarna. Cu puţin efort, poţi însă reveni rapid la greutatea ta ideală. Află care sunt cele mai eficiente 8 exerciţii ca să scapi de kilogramele luate de Sărbători.

După ce ai renunțat la excesele de grăsimi, sare și zahăr, ești gata să scapi și de kilogramele adunate în ultimele săptămâni ale anului.

Step aerobic

Pentru cele mai bune rezultate, step aerobic te poate ajuta să arzi până la 800 calorii pe oră. Exercițiile aerobice care încorporează și o platformă pe care faci câte un pas înainte vizează fundul, coapsele și picioarele, zonele unde grăsimea se vede cel mai repede.

Combină o rutină de step aerobic cu seturi de abdomene de două ori pe zi și vei reuși să scapi de greutatea în plus și să-ți tonifici mușchii.

Jogging

Cu un consum de aproximativ 500-600 calorii într-o oră de alergat, joggingul poate fi o alegere la fel de bună iarna ca și vara pentru a slăbi rapid.
Îmbracă-te corespunzător pentru vremea de afară și aleargă într-un parc, dacă vrei să scapi rapid de kilogramele în plus, luate de Sărbători.

Ciclism

Mersul pe bicicletă este la fel de eficient și în sală sau acasă, pe bicicleta staționară, ca și în aer liber. În funcție de intensitatea pedalatului, poți arde între 250 calorii în 30 minute până la 1000 calorii pe oră.

La sală poți asculta în căști o muzică antrenantă, iar acasă poți pedala pe bicicleta staționară chiar în timp ce urmărești serialele preferate.

Dans

Valsul sau tangoul nu te vor ajuta să slăbești rapid, dar un dans mai antrenant poate fi cel mai bun mod de a-ți sculpta corpul și de a scăpa de kilogramele în plus.
Într-o oră de dans, poți arde între 600 și 800 calorii, iar dacă alegi să dansezi singură acasă poți scăpa de orice inhibiții și antrenamentul devine mai eficient.

Înot

Cu putere de ardere de până la 800 calorii pe oră, înotul este fi o modalitate rapidă de a slăbi chiar și iarna. Dacă ești dispusă să investești într-un abonament la piscină, vei putea scăpa ușor de kilogramele în plus și după o oră de ture prin bazin te poți relaxa și într-un jacuzzi sau cu un masaj.

Săritul corzii

Coarda poate fi singurul accesoriu de care ai nevoie pentru a slăbi. Poți arde până la 330 calorii în 30 de minute de sărit coarda, dar dacă ești la început, se recomandă o acomodare treptată cu acest exercițiu cardio intens.

Începi cu o rutină de 10-20 minute în care alternezi săritul corzii timp de 2 minute cu pauze în care continui să te miști.
Pe măsură ce te obișnuiești cu antrenamentul solicitant, poți crește durata la 30 de minute și poți scurta tot mai mult pauzele.

Yoga

Întinderile yoga pot arde aproximativ 180 calorii pe oră, dar avantajul lor principal este că pot întări mușchii și pot contribui la mobilitate și tonifiere.

Mersul pe jos

Chiar dacă optezi pentru cea mai "leneșă" formă de mișcare, mersul pe jos, tot vei reuși să slăbești. O plimbare în ritm alert poate arde până la 360 calorii pe oră. Dacă ai la dispoziție o pantă pe care să o urci în mers rapid, poți crește numărul caloriilor consumate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod