tălpi

Ritualul complet de îngrijire pentru tălpile obosite

Vine vara, aducând cu ea alai de vegetație luxuriantă, covoare de flori multicolore, văzduh parfumat și... picioare obosite.
Dat fiind faptul că ziua e mai lungă, vom merge mai mult pe jos, colindând prin parcurile verzi, pe la terase sau la cumpărături. Și, deși sufletul ni se va bucura, mai ales după lunga perioadă de izolare, nu putem spune același lucru despre bietele noastre tălpi.

Ca să le împiedici să se revolte după ce au luat foc aproape la propriu în sandalele acelea decoltate, apelează la un ritual de îngrijire ce pune preț pe împrospătarea și pe hidratarea în profunzime a pielii. Află care sunt produsele noastre eroine pentru stare de bine molipsitoare în rândurile de mai jos!

Picioare obosite, tălpi înfierbântate? 3 produse care fac minuni


Deși ne poartă peste tot prin lume cu dedicație, fără să se plângă de oboseală și chinuite în pantofi adesea nepotriviți, picioarele rareori sunt tratate cu grija pe care o merită.
Dacă ne întindem cu atenție straturi peste straturi de produse care să protejeze pielea feței și protejăm ca pe ochii din cap manichiura noastră, nu același lucru poate fi spus despre picioare. Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod