Ritualul care te ajută să ai tenul frumos şi luminos

Seara este cel mai bun moment pentru a folosi măştile sau diverse alte produse care au rolul de a hrăni tenul. Descoperă un ritual care te ajută să-ţi păstrez tenul frumos şi luminos!
Cremele care promit să facă minuni pentru tenul tău nu pătrund în profunzime, prin urmare nu trebuie să cumperi o mulţime de produse scumpe mizând pe ingrediente minune. Cel mai important lucru este să cureţi tenul în fiecare seară şi să-i aplici măşti cu substanţe care îl hrănesc. Iată un ritual pe care ar fi bine să-l respecţi dacă vrei să ai tenul frumos şi luminos:


1. Aplică o mască cu aloe vera

Sucul pur de aloe vera redă strălucirea tenului, îl face mai sănătos, previne apariţia ridurilor şi ameliorează acneea. Este bine să aplici o mască cu aloe vera potrivită tipului tău de ten de două ori pe săptămână.


2. Aplică vitamina E cu ulei de măsline în zona de sub ochi

Pielea de sub ochi este subţire, se usucă foarte repede şi este predispusă la riduri. De aceea este foarte important să aplici un amestec de vitamina E cu ulei de peşte sau ulei de măsline în fiecare seară, înainte de culcare.
Foloseşte vitamina E cu precauţie, doar câteva picături!


3. Aplică ulei de ricin pe gene şi sprâncene

Acest ulei stimulează creşterea sprâncenelor şi conferă volum genelor, de aceea este foarte bine să-l aplici în fiecare seară înainte de culcare.


4. Aplică ulei de cocos presat la rece pe buze

Foloseşte întotdeauna un ulei de cocos presat la rece pe care să-l aplici pe buze înainte de culcare. Are un efect puternic hidratant şi este foarte util atunci când ai buzele foarte uscate.


5. Foloseşte un spray hidratant pentru păr

Fie cumperi un spray din comerţ care hidratează părul, fie foloseşti un amestec care are la bază oţetul din cidru de mere. Ca să prepari acest spray hidratant pentru păr ai nevoie de: 6 linguri de oţet din cidru de mere, 125 de mililitri de apă şi 1 recipient cu pulverizator.
Amestecă aceste două ingrediente, toarnă lichidul în recipient şi pulverizează puţin pe toată lungimea părului înainte de a merge la culcare. Nu necesită clătire!


6. Hidratează mâinile

Ca să păstrezi mâinile hidratate este foarte important să le speli bine înainte de culcare, să le masezi cu zaţ de cafea sau un exfoliant şi să le usuci bine. Se aplică apoi un strat generos de cremă emolientă şi o pereche de mănuşi cu care vei dormi până dimineaţă. Acest ritual îţi păstrează mâinile frumoase, catifelate şi hidratate.
De asemenea, dimineaţa este recomandat să aplici puţin ulei pentru cuticule pentru ca unghiile tale să arate perfect.


7. Exfoliază şi hidratează călcâiele

Este foarte important să înmoi picioarele în apă cu bicarbonat de sodiu, să le exfoliezi, iar după ce le-ai şters bine să le masezi cu ulei de cocos/măsline. Foloseşte o pereche de şosete cu care să dormi până dimineaţă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod