Ritual de ingrijire anti-imbatranire

Afisezi cateva riduri de expresie, pielea ta este lipsita de stralucire si de fermitate? Nu te panica! Solutia: hrana sanatoasa si suplimente alimentare in interior si creme fortifiante la exterior.
Nu te da batuta! Lupta cu imbatranirea pielii!

Capacitatea de regenerare a pielii scade pe masura ce inaintam in varsta, la fel si necesitatile ei pentru a preveni procesul de imbatranire. Rezultatul: apar primele riduri, iar radicalii liberi sunt de vina. Pentru a se apara de imbatranire, pielea dispune de o protectie naturala - antioxidantii. Problema este ca stresul si constantele diete de slabire lipsesc organismul de aceste substante chimice care neutralizeaza efectele daunatoare ale substantelor periculoase (numite radicali liberi). Dar, asta nu inseamna ca trebuie sa ne lasam pagubase si sa-i permitem epidermei sa-si faca de cap. Asigura-i necesarul de nutrienti pentru a restabili echilibrul!


Care sunt armele cele mai eficace?

Ai la indemana trei solutii: sa te preocupi de sanatatea organismului tau mancand sanatos si luand multivitamine (este bine sa ceri si parerea unui medic inainte ca sa vezi in functie de analize ce deficiente are corpul tau) si, bineinteles o hidratare intensa la suprafata epidermei folosind cremele specifice (anti-riduri, hidratante, restructurante, remodelatoare, fortifiante).



Ce trebuie sa stii despre suplimentele alimentare ajutatoare?

Reguli de baza: aceste suplimente trebuie sa completeze un regim alimentar sanatos. Deoarece, aportul zilnic recomandat de minerale si vitamine nu poate fi asigurat printr-un regim dezechilibrat si un ritm dezorganizat de viata, foarte multe femei se confrunta cu deficiente de vitamina E, C, magneziu, seleniu si zinc. Citeste cu atentie prospectul suplimentelor si respecta dozajul indicat de medic.

Actiune: seleniul mareste protectia pielii impotriva efectelor toxice ale radicalilor liberi, iar vitaminele B, A, E si sarurile minerale regenereaza straturile profunde ale pielii.

Contraindicatii: nu sunt recomandate persoanelor sub control medical pentru alte afectiuni, femeilor insarcinate sau care alapteaza.
Ele trebuie sa ceara sfatul medicului inainte de administrarea suplimentelor alimentare.

Avantaje: se pot elibera fara reteta si le gasesti in orice farmacie.

Dezavantaje: este destul de stresant sa nu uiti sa iei suplimentul in fiecare zi, insa se poate transforma usor in obisnuinta.


Ce trebuie sa stii despre cremele anti-imbatranire?

Regula de aur: pentru a completa actiunea benefica a alimentatiei sanatoase si a suplimentelor, foloseste-te de puterea cremelor anti-riduri. Aplica-le constant, dimineata si seara pentru o eficacitate crescuta. Iar in cazurile de urgenta, gommage-ul urmat de masca hidratanta inlatura semnele de oboseala.

Reguli de aplicare: pentru a mari eficienta si a permite substantelor nutritive sa intre in piele, aplica crema facand un masaj facial.
Incepe cu fruntea, maseaza obrajii dinspre mijlocul fetei inspre exterior. Concentreaza-te apoi pe sprancene si insista in aceasta zona. Continua sa masezi cu miscari ascendente nasul. La final maseaza ovalul fetei si barbia.

Actiune: cremele anti-riduri neutralizeaza actiunea radicalilor liberi, atenueaza ridurile, mentine pielea hidratata, asigura fermitatea si stralucirea pielii. Scopul lor este sa restabileasca echilibrul fiziologic al pielii si de a compensa deficientele nutritive ale organismului.

Contraindicatii: daca folosesti crema potrivita tenului tau, nu exista contraindicatii. Este recomandat sa alternezi cremele hidratante in timpul iernii cu cele mai lejere pentru lunile de vara.

Ritual de ingrijire: macar o data pe saptamana, fa-ti timp si aplica o masca regeneranta.
Aceasta are rolul de a stimula celulele epidermei si de a pregati pielea pentru absorbtia completa a substantelor benefice din crema. Nu uita de zona ochilor, care are sensibilitatea cea mai ridicata: trebuie hidratata zilnic.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nicusor pe 10 Ian 2012, 08:58
    riduri si cearcane

    Am 42 de ani si nu stiu cum sa scap de ridurile si cearcanele pe care le am.Va rog mult sa ma ajutati.Va multumesc.

    0
    0

  • nadia pe 29 Apr 2009, 18:35
    antiambatranire

    sfaturile sant f eficiente pt femeile prea ocupate

    1
    0

  • carla12 pe 11 Dec 2008, 12:18

    Cremele magiray sunt super. Pentru anti-imbatranire exista un program speciaq dermato-cosmetic la Laboratoarele Thea Med in Piata Romana.

    0
    0

  • popescu elena pe 10 Dec 2008, 15:17

    Am 21 de ani si nu stiu ce crema sa folosesc. Am un ten snsibil si uneori uscat. Dati-mi un sfat va rog.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod