Rapita si rasfatata de Lenor Parfumelle, o tanara din Bucuresti iti recomanda sa te inscrii: Am avut o zi minunata!

Lenor Parfumelle a rapit-o si a rasfatat-o, pentru o zi, pe Ioana Rizescu, o tanara de 19 ani din Bucuresti. Ea s-a bucurat de lumea Magnifique, pe care a spus ca nu o va uita prea curand. Ioana a fost selectata de echipa Lenor...

Lenor Parfumelle a rapit-o si a rasfatat-o, pentru o zi, pe Ioana Rizescu, o tanara de 19 ani din Bucuresti. Ea s-a bucurat de lumea Magnifique, pe care a spus ca nu o va uita prea curand. Ioana a fost selectata de echipa Lenor Parfumelle si dusa in lumea luxului frantuzesc, unde a fost tratata ca o veritabila aristocrata.


Ioana a fost condusa, la inceput, la un salon luxos de spa, totul intamplandu-se in acompaniamentul discret al muzicii de cafenea pariziana. Ioana a fost tratata regeste, bucurandu-si pe deplin simyurile, asa cum ii promisese echipa de rapitori.

Ea s-a lasat invaluita intr-o impachetare cu namol imbogatit cu minerale rare si ulei de trandafiri, urmata de un masaj al scalpului.

Ioana s-a bucurat apoi de un tratament minifacial cu miere si iasomie si, in final, un masaj cu cristale de cuartz roz.

"Am trait cu intensitate clipele oferite si imi doresc nespus sa le pot repeta", a spus Ioana la finalul programului de spa. Ea ne-a marturisit ca nu a mai avut parte de un asemenea tratament Magnifique.

Aristocrata noastra, proaspata ca o aroma de primavara, a fost dusa apoi la un make-up artist. Acesta i-a pus in valoare trasaturile frumoase si a desavarsit astfel aparitia unei femei tinere, care s-a transformat intr-o aristocrata Magnifique.

Uluita de frumusetea din oglinda, la finalul sedintei de make-up, Ioana a exclamat, retinandu-si cu greutate emotia: "Wow! Nu-mi vine sa cred! Sunt eu! Cat de indraznet! Mai vreau sa ma mai privesc.
Ea s-a bucurat de ineditul sau aer teatral, dramatic, de seara. Aidoma elegantelor frantuzoaice, Ioana devenise o prezenta uluitoare, rafinata si senzuala, potrivita unui oras maret, luminos, cu palate, cu lux, cu bulevarde mari, cu teatre si opera.



(click aici pentru mai multe imagini pe www.lenor.ro)

Surprizele nu aveau sa se termine pentru Ioana, pentru ca o diva ca cea in care fusese transformata de Lenor Parfumelle Magnifique este sofisticata si greu de multumit. Aristocrata trebuia sa-si primeasca palatul pe care-l merita. Diva noastra a fost condusa spre Casa Vernescu, un palat cu parfum de lux frantuzesc. Ioana a atras, pe buna dreptate, toate privirile, in atmosfera eleganta a palatului.
Pentru ca ziua de rasfat care i-a fost oferita de Lenor Parfumelle sa-i ramana in amintire, Ioana a fost vedeta unei sedinte foto in care a purtat rochii de designer, de o eleganta Magnifique.


Ioana s-a rasfatat apoi, ca o adevarata diva, in lumea stralucitoare a restaurantelor Parisului. Aristocrata noastra s-a delectat cu o colectie de specialitati culinare pariziene, totul culminand cu o portie de Crepes Suzette Flambees preparate Magnifique, chiar sub ochii ei, de un priceput bucatar la un gheridon.
(click aici pentru mai multe imagini pe www.lenor.ro)


"Am sa le recomand prietenelor mele, am sa comunic tuturor celor cu care intru in contact sa intre in acest concurs, pentru ca fiecare are o sansa.
Fiecare se poate bucura de o zi minunata, asa cum am avut eu. Ma simt o norocoasa!", ne-a spus Ioana dupa o zi in care a zambit, mereu, rasfatata si fericita


Tu poti fi urmatoarea rapita! Intra pe www.lenor.ro si inscrie-te in concurs. Te asteapta o zi de rasfat in lumea luxului frantuzesc.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod