Program de slabire personalizat

Uneori este atat de greu sa ne hotaram ce tip de dieta am putea tine, ce sport ne-ar ajuta sa slabim doar la picioare sau sa dam burtica jos, si cel mai greu este sa ne decidem ce tip de sedinte de slabire/ remodelare corporala/ tonifiere ni s-ar potrivi!
Centrul de Slabire BettyBlue iti vine in ajutor cu o echipa de specialisti: fiziokinetoterapeuti, kinetoterapeuti, technician masseur, asistente medicale pentru ca tu sa obtii cele mai bune rezultate!

Inainte de alegerea unui tratament se face o consultatie gratuita pentru evaluarea problemelor si recomandarea unui tratament adecvat.

Astfel noi iti alcatuim un program de slabire si remodelare corporala personalizat, pentru a slabi local (abdomen, coapse, solduri, brate etc.) sau general (de sus pana jos).

Fiecarei paciente i se intocmeste o fisa personala de evaluare corporala in care se trec toate masuratorile, tipul, gradul de celulita si procentul de grasime din organism.

Daca ai cativa centimetrii in plus pe solduri, coapse si picioare, o celulita in primul stadiu, atunci un tratament de electrostimulare va da rezultate excelente. Intretinerea rezultatelor presupune efectuarea unei sedinte pe saptamana.

In cazul in care ai fost mereu o persoana plinuta si nu poti tine o dieta stricta combinatia de electrostimulare si impachetari (termosudatie, Fango Silhouette, Thalssalgo-alge marine) de slabire, anticelulita sau antivergeturi, te vor ajuta sa dai jos pana la 4 kg pe saptamana.

Daca se dovedeste ca ai un grad de celulita mai avansat atunci este recomandat sa optezi pentru un tratament mixt de impachetari si masaj anticelulita. Impachetarile la cald precum cele cu PARARGIL sau PARAFANGO dau cele mai bune rezultate, efectele lor facandu-se simtite chiar dupa prima sedinta.

Astfel, prin masajul anticelulita profesional se vor sparge si elimina mult mai usor nodulii celulitici, ducand la o reducere de pana la 30% dupa un tratament, a celulitei, vergeturilor si a stratului adipos.

In acelasi timp vom avea grija de detoxifierea dumneavoastra corporala si de anumite recomandari alimentare pentru a putea obtine impreuna rezultatele dorite.

Acorda-ti timp si atentie pentru ca meriti! Profita in aceasta toamna de ofertele promotionale ale Centrului BettyBlue si te vei simti minunat pentru ca vei arata minunat! Viziteaza Centrul de Slabire BettyBlue!


Articol oferit de Centrul tau de Slabire BettyBlue

 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anghel pe 19 Ian 2006, 17:49
    Sper

    Cand o sa ne dam seama de viata pe care o ducem in fiecare zi, poate, atunci, o sa putem sa ne facem o dieta in felul nostru, nu impusa de specialisti care in general nu ne stiu poftele. In general eu sunt o persoana pofticioasa, ma abtin cu greu la dulciuri dar imi impun sa nu mananc paine si dupa 7 seara. Voi cum procedati sa va fie usor. Niciodata nu am putut tine o cura de slabire deoarece atunci imi era cel mai mult pofta de cele pe care nu aveam voie sa le consum. Sportul este o preocupare destul de importanta pentru mine dar si asa am observat cresterea masei musculare tocmai acolo unde am vrut sa dispara cm in plus. Cred cu incapatanare ca dieta este cea pe care o alege fiecare in functie de ceea ce ii place sa manance si de programul zilnic al fiecaruia.

    0
    0

  • gorgan delia pe 19 Ian 2006, 17:49
    cura de slabire

    ma intereseaza o cura de slabire care sa ma ajute sa dau jos kilogramele in plus ,mai ales cele de pe abdomen

    0
    0

  • papusika2005 pe 19 Ian 2006, 17:49
    delia draga

    trimete-mi un mail cu ce anume vrei sa faci si mai multe detalii despre tine si eu incerc sa te ajyt,am studii de nutritie si te ajut cu cea mai mare placere,nu mai tineti diete neavizate ca va faceti rau,papusika_tm@yahoo.com si va astept pe toti cei care aveti nevoie de sfaturi sau intrebari va raspund cu placere,aveti grija de voi

    0
    0

  • raveca pe 19 Ian 2006, 17:49
    intrebare

    NU stiu am incercat atatea metode de slabit fara rezultat de cand am nascut nu reusesc sa ma dau jos deloc . Unde este centrul?

    0
    0

  • doina pe 19 Ian 2006, 17:49
    intrebare

    cum nu traiesc in Romania dar sunt totusi romanca,imi este greu sa beneficiez de ofertele voastre si efectiv nu stiu cum sa dau jos toate 10 kg pe care le-am dobindit o data cu intrarea in menopauza

    0
    0

  • carmen pe 19 Ian 2006, 17:49
    Draga Raveca

    Datele pe care le doresti: Betty Blue | str Sf Vineri nr 5 et 2 sector 3 interfon 07C Tel.: 021/313.96.91 si 0727.767.008 BettyBlue Centrul tau de Slabire Remodelare corporala rapida - slabire locala si generala - preturi accesibile - personal specializat - cele mai bune produse - rezultate garantate!

    0
    0

  • maria-melinte pe 19 Ian 2006, 17:49
    as dori sa tinun regim

    nu mai pot,nuam anbitie

    0
    0

  • nico1993ro pe 19 Ian 2006, 17:49
    as vrea sa slabesc

    un centru de masaj in oraselul nostru ,ar fi super!

    0
    0

  • mirxurica pe 19 Ian 2006, 17:49
    cat costa?

    care sunt preturile chiar sunt interesata trimiteti-mi si mie un mail plsssss mirxurica@yahoo.com

    0
    0

  • dana pe 19 Ian 2006, 17:49
    cluj

    cand veniti si la cluj?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod