Pregăteşte-ţi picioarele pentru fuste scurte. Vezi ce ai de făcut!

Venirea verii ne bucură nespus. Soare, căldură, zile senine şi fuste scurte. Însă, nu trebuie să uităm că la o fustă scurtă se "asortează" perfect o pereche de picioare sexy. Aşa că, este momentul să începem pregătirea pentru ca picioarele noastre să arate perfect la vară.

Venirea verii ne bucură nespus. Soare, căldură, zile senine şi fuste scurte. Însă, nu trebuie să uităm că la o fustă scurtă se "asortează" perfect o pereche de picioare sexy.

Aşa că, este momentul să începem pregătirea pentru ca picioarele noastre să arate perfect la vară.     

Nelipsita epilare

Dacă în timpul anotimpului rece puteai să mai sari peste acest procedeu, acum, când a venit căldură, epilarea este esenţială dacă vrei nişte picioare sexy. Şi chiar dacă ai foarte multe opţiuni, epilatul cu ceară rămâne cel mai eficient. Şi asta pentru că îţi lasă o piele foarte fină, iar firele de păr cresc mai rare şi mai subţiri.

Exfoliere eficientă

Ca şi tenul tău, picioarele au nevoie de exfoliere dacă vrei să scapi de celulele moarte. Cel mai bine este să te exfoliezi înainte de epilare. Aşa, te asiguri că firele care au crescut pe sub piele vor putea fi îndepărtate la epilat. De asemenea, după exfoliere pielea ta va arăta mult mai bine, numai bună de mângâiat.
exfolierea înainte de epilare este foarte importantă dacă vrei ca toate firele de păr să fie îndepărtate. Cu ajutorului unui gomaj vei înlătura toată pielea moartă. Astfel, picioarele tale se vor cere mângâiate.

Nicio zi fără hidratare

Dacă vrei ca picioarele tale să arate perfect într-o fustă scurtă nu mai uita de hidratare. Este important să foloseşti zilnic, după duş, o loţinue hidratantă. Aceasta îţi va hrăni şi hidrata pielea şi o va face să arate şi să se simtă mult mai bine atunci când este atinsă.

Duşurile reci

Dacă vrei ca picioarele tale să atragă toate privirile, obişnuieşte-te cu duşurile alternante. Apa rece stimulează circulaţia sanguină, tonifiază şi întăreşte musculatura picioarelor tale.

Poartă pantofi nude

Un mic truc pentru cele care vor să câştige în înălţime, mai ales atunci când poartă ceva scurt, este să aleagă o pereche de pantofi nude. Astfel de pantofi, cu toc, îţi vor subţia picioarele, te vor înălţa şi te vor face să te simţi mult mai sexy.

Autobronzant, culoarea minune

Cui nu+i place o piele bronzată? Însă, după o iarnă lungă picioarele tale sunt albe şi deloc sexy. Solarul nu este o soluţie, iar până ajungi la plajă mai durează ceva. Aşa că, apelează cu încredere la un autobronzant. Îţi uniformizează culoarea pielii, ascunde vergeturile şi celulita şi oferă senzaţia de picioare mai suple.


Alte câteva reguli pe care trebuie să le respecţi pentru frumuseţea şi sănătatea picioarelor tale:

- evită să stai în picioare prea mult timp, aceeaşi regulă e valabilă şi atunci când stai pe scaun.
- evită băile lungi, cu apă fierbinte.
- consumă multe lichide, dar mai ales apă.
- după o zi lungă de muncă un masaj simplu ajută la stimularea circulaţiei şi la relaxarea musculaturii. 

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dan pe 16 Apr 2013, 14:38
    imi place

    Recunosc nu am fost foarte atent la detalii insa felul in care este scris articolul este extrem de senzual, iar referirile la mangaierea picioarelor ma transpun intr-o lume idilica, cu multe femei frumoase si goale

    1
    0

  • dan pe 16 Apr 2013, 14:38
    imi place

    Recunosc nu am fost foarte atent la detalii insa felul in care este scris articolul este extrem de senzual, iar referirile la mangaierea picioarelor ma transpun intr-o lume idilica, cu multe femei frumoase si goale

    1
    0

  • buuuuuuuuu pe 16 Apr 2013, 13:11
    ffffff

    traiasca prostia!

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod