Pregăteşte-ţi picioarele pentru fuste scurte. 5 sfaturi de îngrijire

Întâmpină sezonul estival cu încredere, încercând cele mai simple şi eficiente trucuri pentru un look sexy şi fără cusur
Îngrijeşte-ţi picioarele cât mai bine dacă vrei să arate de nota 10 în fuste scurte. Pregăteşte-ţi picioarele pentru sezonul estival cu cele mai simple şi eficiente sfaturi pentru un look sexy şi fără cusur în fuste scurte.

Chiar dacă ți-ai ignorat picioarele pe timpul iernii, nu este niciodată prea târziu să începi să le îngrijești corect, pentru a le putea arăta cu mândrie în cele mai scurte fuste. Iată care sunt etapele de care să ții cont.

Piele mai moale

Cremele hidratante sunt o necesitate pentru picioare de-a lungul întregului an, dar sunt foarte importante de primăvara până toamna. Alege-ți crema preferată sau loțiunea de corp hidratantă și folosește-o în mod regulat pentru a ajuta pielea să fie mai moale.

O greșeală pe care o fac multe femei este să hidrateze pielea înainte de a folosi o lamă de ras sau ceară pentru epilat. Loțiunile hidratante pot înfunda porii și rezultatele nu mai sunt la fel de eficiente.

Exfoliere corectă

Aceeași greșeală poate fi comisă și în cazul exfolierii. Lama de ras și ceara fierbinte exfoliază pielea suficient în timpul procesului de îndepărtare a părului nedorit, deci picioarele tale nu au nevoie de exfoliere înainte de asta.

Le poți exfolia săptămânal sau odată la câteva zile cu un gomaj pe bază de zahăr brun sau sare. Singura opțiune de exfoliere înainte de a folosi lama de ras sunt cremele delicate cu acizi alfa-hidroxi.

Îndepărtarea părului nedorit

Apa caldă poate înmuia pielea rapid, mai ales dacă vrei să te bucuri de o baie relaxantă. Momentul cel mai bun pentru îndepărtarea părului nedorit este la doar 3-5 după ce ai udat pielea la duș. Când este expusă prea mult umezelii, rădăcina firului de păr se umflă, iar rezultatul nu mai este la fel de bun.

Folosește cele mai noi generații de lame triple ca să obții picioare cu adevărat moi, cu piele delicată. După ce ai îndepărtat părul nedorit, nu freca picioarele cu nimic, mai ales cu o lufă. Pielea se poate înroși sau irita dacă o supui la o astfel de exfoliere mecanică imediat după ras.

Aplică o loțiune hidratantă pe picioare, care are și un SPF ridicat dacă te grăbești să ieși din casă. Protecția corectă a pielii împotriva radiațiilor ultraviolete este foarte importantă pentru aspectul picioarelor tale, mai ales în fuste scurte.

Evită produsele care conțin alcool sau mentol, chiar dacă acestea sunt ingrediente uzuale în after-shave-ul pentru bărbați. Nu folosi după epilarea cu un aparat de ras sau ceară nici creme cu acizi alfa-hidroxi, care pot înroși pielea.

Piele perfectă

Dacă vrei să ascunzi iritații, varice sau alte probleme ale pielii, folosește un corect special pentru corp, care are o formulă mai rezistentă decât cele folosite pentru machiajul feței.

Poți folosi și un auto-bronzant pentru a obține o piele uniformă și perfectă, dar nu uita că toate produsele folosite pe picioare ar trebui să aibă SPF-ul potrivit, mai ales pe timpul verii.

Pedichiura de vară

În loc de o pedichiură însoțită de tratamente scumpe, ai mai multă grijă de picioarele tale în mod regulat. Dacă vrei să arați bine în fuste scurte, probabil să vrei și ca degetele tale să arate cât mai frumos în sandale. Folosește o pilă de unghii la duș o dată pe săptămână și nu ezita să mai adaugi un strat de lac hidratant pe unghii atunci când strălucirea inițială a fost înlocuită de un aspect mat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod