Porumbul - arma secreta a frumusetii tale

Iata cateva metode grozave pentru obtinerea unui aspect mai tanar al pielii printr-o exfoliere delicata, prin folosirea unei masti foarte hranitoare pentru tenul tau si pentru dezodorizarea mainilor, toate acestea cu ajutorul porumbului.
Exfoliere delicata

Fa o pasta din malai cu putina apa si aplica-o pe fata sau corp, apoi clateste bine cu apa. Este o metoda foarte simpla pentru a obtine maini si picioare mai fine sau chiar un ten mai catifelat.


Exfoliant pentru piele sensibila sau uscata

Combina cate doua linguri de malai, faina de ovaz si germeni de grau. Apoi amesteca pur si simplu cu cateva linguri de apa pana ce se transforma intr-o pasta. Aplica pe fata masand usor, iar apoi clateste-te cu multa apa. Aceasta mixtura poate fi pastrata intr-o cutie inchisa ermetic pentru ceva timp.



Masca faciala hranitoare

Amesteca malai, iaurt si miere pentru a face o pasta cremoasa. Se aplica pe fata si se lasa sa actioneze 15 minute, iar apoi se curata cu apa calduta.


Dezodorizant pentru maini

Pentru aceasta procedura ai nevoie de o felie proapata de lamaie pe care o treci prin malai si iti freci mainile cu ea. Se clatesc mainile cu apa, si gata!


Fa-ti singura sapun pentru exfoliere

Este foarte usor de facut si este foarte util pentru curatarea pana si celor mai murdare maini:

- o jumatate de cana de malai
- o jumatate de cana de sapun dat prin razatoare
- o lingura si jumatate de ulei pentru gatit
- o lingura de apa
- una, doua picaturi de ulei esential, daca doresti

Amesteca malaiul si sapunul razuit intr-un mixer pana cand acestea se granuleaza.
Scoate mixtura din aparat, pune-o intr-un vas, adauga apa si framanta cu mana, formand apoi un cocolos. Lasa-l sa se intareasca cel putin doua ore.
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ********* pe 12 Iul 2006, 22:29
    REFERITOR LA DIANE

    si eu iau din toamna lui 2005 si am scapat de nesuferitele cosuri de pe spate!!!ca anticonceptional nu mai vorbesc...insa am o dilema:inca nu m-am informat asupra efectului lor dupa incetarea tratamentului...posibilitatea de a face copii...dupa cat timp...in fine..in problema acneei e excelent,mi l-a recomandat medicul de familie...si nu m-am ingrasat!problema mea e ca sunt ff pofticioasa din fire si se mai depune pe ici,pe colo,dar sigur e de vina pofta mea nestapanita...e bun diane.altceva n-am folosit,recunosc,dar important e ca nu mai am nici un cos pe nicaieri!!!ocazional,cand mi-e prea lene sa-mi curat tenul,se mai inflameaza cate un por...

    0
    0

  • Popescu Madalina pe 3 Iul 2006, 19:17
    Scapa de acnee cu Diane

    Sunt anticonceptionale si mi-au fost recomandate de doctor ca o ultima solutie dupa ce incercasem toate medicamentele posibile. Era vorba despre o acnee vulgara, care imi aparea pe fata, gat, umeri si spate. Acum nu se mai cunoaste nimic iar rezultatele s-au vazut din a doua luna. Nu stiu cati ani ai, dar ele sunt prescrise fetelor de la varsta de 16 ani. Succes!

    0
    0

  • Veronica pe 14 Mai 2006, 23:13
    Cum sa scap de acnee

    spuneti-mi pls. inca o data cum pot scapa de cosurile acestea oribile???Sint ingrozita de toate aceste "mizerii",nu am idee cum sa scap de ele,folosesc tot felul de creme dar nu ma ajuta cu nimic!!! AJUTATI-MA VA ROG FRUMOS!!! SINT SUPER-DEZAMAGITA!!!

    0
    0

  • maria pe 1 Mar 2006, 20:46
    pielea fina

    Ati mai putea incerca malai cu mere de albine, ulei de masline si un pic zeama de lamai...se foloseste in timpul dusului..pielea este fina dupa aceasta exfolire fina. Cel mai important miscarile de exfoliere sa fie facute circular . Mult succes

    0
    0

  • clea pe 27 Feb 2006, 19:15
    exfoliere

    voi incerca si aceste retete;va spun si ce folosesc eu:o pasta din tarate de grau;pur si simplu simt ca pielea respira dupa ce fac un masaj cu aceasta pasta si clatesc cu apa rece;e bun si pentru fata ,dar si pentru zonele cu celulita.

    0
    0

  • gabuz pe 27 Feb 2006, 16:49
    porumbul-arma secreta a frumusetii

    excelente sfaturi !

    1
    0

  • negrutza23 pe 27 Feb 2006, 08:18
    ingrijirea tenului?

    va multumesc! noi femeeile chia avem nevoie de astfel de articole. mai asteptam si altele.

    0
    0

  • aura pe 12 Feb 2006, 18:18

    e super site-ul...sunt veche pe aicea, dar d-bia akum imi las parerea...bafta in continuare!

    0
    0

  • faiord pe 9 Feb 2006, 22:47

    este prima oara cand vizitez acest site si mi se pare super. faceti un lucru grozav

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod