Piele fină şi catifelată cu ciocolată şi cafea

Celulita şi kilogramele în plus sunt inamicii numărul 1 pentru toate doamnele şi domnişoarele atunci când vine sezonul cald. Aspectul inestetic de coajă de portocală poate fi doar o amintire cu tratamentele corporale revoluţionare.

Celulita şi kilogramele în plus sunt inamicii numărul 1 pentru toate doamnele şi domnişoarele atunci când vine sezonul cald. Aspectul inestetic de coajă de portocală poate fi doar o amintire cu tratamentele corporale revoluţionare.

Cafeaua şi ciocolata sunt din ce în ce mai folosite în industria frumuseţii. Află ce efecte au aceste ingrediente asupra sănătăţii pielii!

Cafeaua reduce cu 46% celulita de la nivelul pielii


Bogată în antioxidanţi, cafeaua reprezintă o adevărată terapie pentru piele.

Cofeina este o substanţă cu efecte uimitoare atunci când vine vorba de celulită, fiind benefică pentru dispariţia vergeturilor şi reducerea celulitei de pe coapse, abdomen şi fese. Scrub-ul de cafeină are rolul de a accelera circulaţia sanguină la nivelul zonelor afectate de celulită, redând elasticitatea pielii. Pentru rezultate vizibile, specialiştii recomandă să repeţi procedura de două ori pe săptămână.

Ciocolata ca aliment şi tratament corporal


Majoritatea medicilor nutriţionişti recomandă 2-3 cubuleţe de ciocolată în curele de slăbire, cu condiţia ca aceasta să conţină peste 75% cacao, dar tratamentele corporale cu ciocolată redau elasticitatea naturală a pielii.

Vergeturile sunt atenuate datorită cantităţii de siliciu din ciocolata care este aplicată pe piele. Tratamentele corporale cu ciocolată stimulează drenajul, ajută la eliminarea lichidelor şi hidratează intensiv pielea.

Împachetările cu ciocolată sunt recomandate persoanelor a căror piele este afectată de celulită şi de lipsa fermităţii. Învăluirea corpului în ciocolată este o metodă benefică de reducere a aspectului de coajă de portocală, ciocolata având un efect regenerator important la nivel celular.
În plus, pentru persoanele cu piele sensibilă, ciocolata reduce iritaţiile şi inflamaţiile de la nivelul tegumentului. Mirosul de ciocolată creşte secreţia de serotonină, supranumit hormonul fericirii, astfel masajul cu ciocolată are şi efect relaxant.

Conceptul tratamentelor corporale cu ciocolată are ca principale obiective reducerea celulitei, detoxifierea organismului, tonifierea reducerea vergeturilor.

Saloanele de înfrumuseţare de pe piaţă propun diverse programe anti-celulită care constau în masaj cu ciocolată şi împachetări corporale, pentru eliminarea depozitelor de grăsime de sub stratul superior al pielii asociat cu masajul energizant.  (Foto: iStockphoto)

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana pe 22 Mai 2012, 16:05
    :))))))))))

    m-as impacheta in adrenaline, la cat de mult imi place!:))))

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod