Pastreaza-ti bronzul!

Te-ai straduit si ai obtinut stralucirea si aramiul pe care-l visai la inceputul verii... Ar fi chiar pacat sa nu faci ceva pentru a-ti prelungi bronzul cat mai mult timp posibil. Pentru asta nu ai nevoie decat de mici trucuri de frumusete!
Gomajul

Inainte de toate apeleaza la "operatiunea gomajul". Acest tratament oferit pielii va impiedica diminuarea bronzului, permitand indepartarea celulelor moarte care acopera epiderma. Dupa "ravagiile" cauzate de soare, numarul acestora este mult mai mare, insa aplicand un gomaj ii vei reda pielii stralucirea. Insa trebuie sa alegi un gomaj bland si sa-l folosesti 1-2 ori pe saptamana.

Cum aplici un gomaj perfect?
  • spala-ti bine fata;
  • aplica o parte din produs pe pielea umeda, incepand cu picioarele;
  • executa un masaj circular, pe portiuni ale pielii pana la bust, insistand pe portiunile mai aspre (calcai, genunchi, coate). Indoaie articulatiile pentru o mai buna exfoliere;
  • clateste apoi cu apa din abundenta.


Hidratare

Pentru inceput, fa din dusul tau zilnic un moment de placere: evita gelurile prea agresive si alege-le pe cele hidratante. Lasa pielea sa se usuce fara sa o stergi prea tare (daca nu ai rabdare, tamponeaz-o usor cu prosopul) si abia apoi aplica un lapte de corp. Este chiar indicat sa folosesti crema de dupa plaja, chiar si cateva saptamani dupa ce te-ai intors din vacanta.

Important: hidrateaza pielea din interior! Anghinarele, vinetele, telina, broccoli au o influenta benefica asupra pielii, datorita continutului de zinc, siliciu si vitamina E.

Tenul: aplica seara dupa plaja o fiola de ser, special conceput din agenti hidratanti puternici pentru a reconstitui echilibrul pielii expuse la soare, vant, sare.


Soarele de toamna

Bucura-te de soarele mai putin arzator al toamnei! Asta nu inseamna ca nu este la fel de daunator. Urmeaza masurile de protectie pe care le-ai adoptat in zilele toride.


Triseaza

Nu ezita sa folosesti autobronzantele! Cu o textura lejera, parfum discret si nuante potrivite tentei de aramiu pe care o are pielea ta, acestea pot fi un aliat de nadejde in pastrarea bronzului pe o perioada cat mai lunga.


Alimente care protejeaza bronzul

Aerul uscat, vantul si sarea din mare sau clorul din piscina afecteaza pielea. Un motiv in plus sa incerci sa o protejezi din interior, iar indicate pentru prelungirea bronzului sunt alimentele care contin betacaroten: morcovi, pepene galben, rosii, caise.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ina pe 27 Sep 2006, 22:20
    de asemenea ma steptam la mai mult

    parka sunteti politicieni numai ei vorbesc pe langa subiect

    0
    0

  • iulia pe 11 Sep 2006, 15:35
    ma asteptam la mai mult!

    credeam ca voi afla o receta ceva, si nu asa la general!!!!!!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod