O piele fină până la 6 săptămâni. Philips Lumea – cadoul tău de Sărbători

Pielea catifelată poate fi accesoriul tău de preţ când vine vorba de feminitate. Fii încrezătoare şi atrage privirile cu picioare sexy, indiferent de anotimp sau de ocazie. Philips Lumea, sistemul de epilare cu IPL (lumină intens pulsată), poate fi micul tău secret pentru o piele fină până la 6 săptămâni.

Fă-ţi un cadou de Sărbători

În luna lui Crăciun, Philips îţi face un cadou la achiziţionarea Philips Lumea. Pe lângă sistemul de epilare IPL, vei primi gratuit o geantă de voiaj Samsonite pentru produsele tale cosmetice, în limita stocului disponibil. Mai multe detalii despre campanie poţi afla pe philipslumea.ro. In plus, te poti convinge singură de eficienţa Philips Lumea. Intră pe philipslumea.ro/teasteazagratuit şi înscrie-te în campania de testare a sistemului de epilare cu IPL. Completează formularul de pe site până pe 31 decembrie şi te poţi număra, prin tragere la sorţi, printre câştigătoarele care vor testa Philips Lumea timp de 6 luni chiar la tine acasă. Scrie apoi pe site despre pielea ta catifelată şi experienţa cu produsul şi Philips Lumea va rămâne al tău.

Descoperă secretul fineţii de durată

Philips Lumea aplică pulsaţii de lumină, care ajung la rădăcina firului de păr şi inhibă cu succes creşterea acestuia. Foloseşte în mod regulat sistemul de epilare cu IPL Philips Lumea şi poţi spune adio iritaţiilor sau firelor de păr inestetice. Tehnologia folosită este derivată din cea a saloanelor profesionale, iar Philips a adaptat-o pentru ca tu să o poţi utiliza în confortul propriul cămin, uşor şi în siguranţă.

Sistemul Philips Lumea este o soluţie completă care îţi oferă numeroase avantaje. Este confortabil şi uşor de folosit pentru că utilizarea sistemului presupune un tratament nedureros, se foloseşte fără fir şi este uşor de transportat. Este eficient, rezultatele se văd rapid, după numai 4-5 tratamente repetate o dată la două săptămâni părul se va reduce semnificativ, iar apoi tratamentele trebuie efectuate din ce în ce mai rar, la un interval de 6 săptămâni, în funcţie de ritmul creşterii firului de păr. Mai mult, nu necesită alte accesorii suplimentare, geluri sau creme, nu trebuie să îi schimbi lămpile şi nu are alte costuri ascunse.

Utilizarea produsului presupune câţiva paşi simpli: înainte de folosire, rade zonele dorite; setează intensitatea luminii aparatului la nivelul recomandat tipului tău de piele şi culorii firului de păr, apoi aplică pulsaţiile de lumină asupra pielii.

Philips Lumea este disponibil în două modele: SC2001 (pentru îndepărtarea părului de pe corp şi are 80.000 impulsuri) şi SC2003 (pentru îndepărtarea părului de pe corp şi faţă şi are 100.000 impulsuri).



Recomandat de medicul dermatolog

„Impulsul luminos încălzeşte firul de păr şi rădăcina acestuia, iar melanina absoarbe lumina emisă. Acest proces stimulează foliculii de păr să intre în faza de latenţă. Între tratamente, firele de păr cad natural şi creşterea lor este inhibată. Impulsul luminos acţionează direct asupra firului de păr, fără a afecta pielea. Philips Lumea poate fi folosit în siguranţă, în propria locuinţă, cu respectarea instrucţiunilor de folosire din manual”, spune dr. Ana Fâcă, medic specialist dermatolog.

Ai întrebări legate de probleme dermatologice sau despre Philips Lumea? Intră pe philipslumea.ro/dermatolog şi scrie-i medicului specialist.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod