Modelare corporală. Noile tehnologii care te ajută să încapi în rochii

Descoperă cele mai noi tratamente care te ajută să ai o siluetă armonioasă şi să arăţi impecabil.
Ne dorim să fim frumoase și să avem siluete de invidiat, dar, așa cum arta cere sacrificiu, așa și un corp frumos se întreține prin diferite tehnici, unele mai greu de urmat, altele mai ușor. Nu mai este cazul să-ți spunem că pentru a putea purta rochiile preferate, trebuie să ai o alimentație echilibrată și să faci mult sport, însă oare aceste două arme imbatabile sunt de ajuns pentru ca trupul tău să fie perfect? În principiu, nu. Pe lângă o dietă adecvată și mișcare, corpul tău are nevoie și de tratamente corporale de remodelare.

Prin aceste tratamente, care folosesc tehnologii de ultimă generație, corpul tău dobândește o siluetă mai armonioasă, iar tu beneficiezi de o mulțime de avantaje.
Iată câteva dintre noile tehnologii care te ajută să obții un corp de vis.

Tehnologia Synshape

Synshape este o tehnologie de remodelare corporală adusă destul de recent în România. Aceasta folosește radiofrecvență bipolară, undă de lumină infraroșie și masaj vacuumatic, prin care pielea ta devine mai fermă și are parte de un lifting, iar celulita capătă un aspect mai neted. Synshape combină absorbția de vacuum și termoterapia de radiofrecvență pentru a produce căldură în derm și a stimula producția de colagen necesar pentru întinerirea și împrospătarea aspectului pielii.

Pentru o modelare corporală eficientă, este nevoie să mergi la cel puțin 8 ședințe cu tehnologia Synshape, însă rezultatele pe care le vei obține cu siguranță merită efortul.

Tehnologia de electrostimulare musculară (EMS)

Nouă pe piața din România este și tehnologia de electrostimulare musculară (EMS), folosită în cadrul antrenamentului SpeedFitness (fitness rapid, o ședință are 20 de minute).
Această tehnologie îmbină remodelarea corporală cu sportul, pentru ca tu să obții exact ceea ce îți dorești: o siluetă mai suplă, un posterior mai bombat, o piele mai tonifiată, o condiție fizică de invidiat și un plus de energie.

Tehnologia electrostimulării musculare duce la contractarea mult mai puternică și mai intensă a mușchilor față de antrenamentele obișnuite de fitness, astfel că tot corpul tău este lucrat. Poți spune adio țesutului adipos și kilogramelor în plus!

Tehnologia de laser lipolitic Eximia

În cazul în care nu ai obținut rezultate satisfăcătoare cu tehnologiile clasice de modelare corporală, poți încerca o tehnologie revoluționară, nouă și foarte eficientă.
Este vorba despre tehnologia de laser lipolitic Eximia folosită prin intermediul aparatului Body Farm.

Această tehnologie de ultimă generație îți remodeleaza silueta, te ajută să scapi de kilogramele suplimentare, îți sculptează talia, tratează celulita, oferă pielii un lifting, oferă pielii mai multă fermitate, tratează vergeturile, activează circulația sanguină și îmbunătățește drenajul limfatic.

De fapt, conceptul Eximia - Body Farm înglobează 4 tehnici - laserul lipolitic, multiporația, radiofrecvența, magnetoterapia și endoliftul. Tratamentul nu este invaziv, nu este dureros și se poate spune despre el că este o metodă genială de liposucție nechirurgicală.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod