Mezoterapia, o soluţie eficientă care-ţi îmbunătăţeşte textura pielii


Foto: dr. Laurențiu Vlădău, specialist în dermatologie în cadrul Clinicii Hebra

Cum se desfășoară tratamentul?


Cu o infuzie autentică de prospețime, tratamentul stimulează pielea din interior pentru a hrăni profund ridurile fine și revigora strălucirea tenului. Procedura constă în injecții intradermice multiple folosind cantități foarte mici din complexul nutritiv și revitalizant NCTF, care conține nu mai puțin de 54 + 1 ingrediente active. Procedura se realizează folosind un ac foarte subțire și are în vedere zonele de la nivelul feței și a gâtului.
Înainte de începerea procedurii se aplică crema anestezică pentru a diminua disconfortul produs de injectare.

“Disconfortul la injectare există, însă este minor. Anestezia topică (crema) prealabilă reduce neplăcerea injectării”, asigură domnul doctor Laurențiu Vlădău. Pacienții percep o senzație de înțepătură de cele mai multe ori descrisă ca fiind abia perceptibilă. Se întâmplă ca în locul injectării să apară o roșeață și o ușoară umflătură care poate persista între 30-60 minute, însă rareori apar echimoze minore.
 

Efectele adverse sunt minore: disconfort la injectare, roșeață, umflătură, rareori dureri de cap și, dacă apar, se rezolvă în scurt timp.  


Ce rezultate se obțin?  


Primele rezultate sunt vizibile imediat după intervenție, pacienții observând că textura pielii se îmbunătățește, tenul este mai hidrat și mai luminos, iar ridurile se reduc progresiv.  
 
O ședință durează între 15 și 30 de minute, durata variind în funcție de suprafața care va fi tratată. Îmbunătățirea pielii este progresivă și cumulativă, primele rezultate fiind vizibile după prima ședință: pielea este mai hidratată și tonifiată.
Pe termen mediu, tonul pielii devine progresiv mai radiant, iar pielea netedă. Pielea este restructurată, mai densă și mai fermă, iar fața vizibil întinerită.  

O ședință costă 450 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod