Lupta impotriva vergeturilor continua!

Cand te gandesti la venirea sezonului cald, iti amintesti ca pot fi anumite probleme ale pielii care te impiedica sa te simti intotdeauna in largul tau. Daca vergeturile se afla printre acestea, iti prezentam cateva informatii esentiale despre vergeturi si modalitatile prin care poti scapa de ele.

Cum apar vergeturile?

Pielea, in general, este destul de elastica si suporta usor schimbarile de volum ale corpului. Insa, deoarece mostenirea genetica, precum si diversi alti factori isi spun cuvantul si in aceasta chestiune, elasticitatea pielii difera de la un individ la altul.

Cele mai multe dintre noi stim cum apar vergeturile: schimbarile bruste de greutate determina o "supraintindere" a pielii, ceea ce conduce, inevitabil, la ruperea fibrelor elastice din stratul de mijloc al pielii, numit derm. La acest nivel, apar sangerari microscopice, impreuna cu inflamarea tesutului din zona respectiva, ceea ce da aspectul rosu-purpuriu al vergeturilor proaspat aparute.

Pe masura ce dermul se intinde, stratul superior al pielii, epidermul, se intinde si el, devenind translucid, astfel incat se pot vedea urmele rosii-purpurii ce s-au format in interiorul pielii. Dupa vindecarea acestor leziuni, raman cicatrice cu cateva tonuri mai deschise decat culoarea naturala a pielii tale. Culoarea mai deschisa a acestora este determinata de deteriorarea celulelor pigmentare in timpul intinderii pielii.

Care sunt cauzele?

Asa cum am spus, principalele cauze ale aparitiei vergeturilor sunt variatiile bruste de greutate, care nu-i acorda pielii timpul necesar pentru a se intinde si a se adapta astfel schimbarii formei corpului.

O alta cauza comuna este pielea uscata. Numeroase persoane se confrunta cu vergeturi chiar daca nu au suferit schimbari majore de greutate. In astfel de cazuri, principalul vinovat este deshidratarea. O piele deshidratata nu se poate intinde la capacitatea sa normala, elasticitatea sa fiind redusa de lipsa moleculelor de apa. Din fericire, in astfel de cazuri solutia este simpla - hidratarea! Daca apelezi la lotiuni, creme, uleiuri sau diverse alte produse de ingrijire si hidratare a pielii, poti preveni aparitia vergeturilor.

Stresul afecteaza organismul pe toate nivelurile si, din nefericire, nu ocoleste nici pielea. Cand suntem stresati, organismul elibereaza anumiti hormoni de "aparare". Corpul intelege aceasta aparare prin formarea de tesut gras, ceea ce poate conduce la ingrasare si scaderea in greutate intr-un interval scurt de timp.

Persoanele predispuse la aparitia vergeturilor sunt femeile insarcinate, adolescentii, persoanele cu un nivel scazut al elasticitatii pielii si culturistii. Adesea, vergeturile aparute in timpul adolescentei se estompeaza si chiar dispar cu trecerea timpului.

Cum scapam de vergeturi?

Din pacate, vergeturile se comporta ca oricare alt tip de cicatrice si pot fi estompate cu destul de multa dificultate. Exista diverse tratamente pentru vergeturi, dar rata succesului depinde de cativa factori, printre care: varsta, culoarea pielii si chiar dieta.

Dermabraziunea, peelingul chimic sau interventiile cu ajutorul laserului sunt printre cele mai eficiente tratamente in cazul vergeturilor. Cu toate acestea, metodele mentionate mai sus au si cateva neajunsuri, in special din cauza faptului ca nu sunt recomandate oricui, diverse alte probleme ale pielii putand constitui un risc in cazul acestor tratamente.

Desi nu sunt intotdeauna foarte eficiente, cremele si lotiunile pentru estomparea vergeturilor se gasesc intr-o gama variata si sunt destul de accesibile. Pentru ca vergeturile sunt "incapatanate" si ne este atat de greu sa scapam de ele, nu uita ca prevenirea lor este esentiala. O dieta sanatoasa, evitarea atat cat este posibil a stresului, activitatea fizica si ingrijirea adecvata a pielii te pot ajuta sa tii la distanta vergeturile.
 

Comentariile 1-50 din 70

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ghimpu sorina pe 23 Feb 2015, 23:09
    apropos cine vrea sa slabeasca sa ia spirulina + carob eu am slabit 7 kg intr-o luna

    apropos cine vrea sa slabeasca sa ia spirulina + carob eu am slabit 7 kg intr-o luna nu am tinut regim dar eu beau shake de la herblife fursecuri si frisca nu fac reclama dar sunt innebunita dupa gust . VREAU SA MENTIONEZ ca am probleme cu tiroida si la inima am tahicardie iar aceste pastile mi le a recomandat bunica mea care are diabet doctorul ia dat doar 6 luni de trait ea avea si probleme mari cu ficatul apoi a spus sa ncerce produse naturala a luat si omega 3 , coenzima Q10 si a slabit 30 de kg in 40 luni in 2003 si pana acum nu sa ingrasat delok . Iar eu cu tiroida ma descurc fiindca o data la 4 luni 3 zile la rand iau cate o lingurita de miere de albine cu nu stiu ce in ea este adusa de la arabi eu nu sunt in romania am multi prieteni de alta nationalitate si asa am ajuns sa aflu de aceasta miere miraculoasa si sa va spun despre ea deci din cate a inteles daca tiroida ar fi de sex feminin trebuie sa iau o data la 4 luni si nu mai iau alte medicamente daca este de sex masculin iau o data si apoi nu mai am probleme toata viata . Sa stiti ca dumnezeu a lasat boala si leacul sunt sigura ca pentru orice boala exista leaca . va poop daca vreti sa mi scrieti ghimpusorina@yahoo.com

    0
    0

  • anamaria pe 4 Mar 2014, 22:51
    vergetury si burtica dupa sarcina

    buna fetelor am 19 ani si nu stiu cum sa scap de vergeturi de dupa sarcina si burtica va rog cine stie sami spuna si mie

    0
    0

  • dana pe 13 Feb 2012, 15:38
    vergeturi

    buna eu am 17 ani va rog spunetimi cum scap de vergeturi pe burtica sani coapse va rog vreau sa scap pana vine vara multumesc

    4
    3

  • AleXandra pe 8 Feb 2012, 14:59
    Vergeturi

    Am doar 13 ani si ma confrunt cu problema vergeturilor .Am vergeturi doar pe solduri...inca nu sant atat de multe si mie teama sa nu se raspandeasca...folosesc de aproximativ trei saptamani crema de galbenele [am inteles ca este foarte buna]...datorita varstei mele nu pot folosi anumite creme si in niciun caz lasarul.As vrea sa intreb daca a mai folosit cineva crema de galbenele ? pana acum a avut evect dar nu foarte vizibil si imi doresc sa scap de ele...astept sfaturi va rog!

    5
    1

  • alex :D pe 10 Apr 2011, 00:22
    vergeturi

    pret pe sedinta tratament cu laser contra vergeturilor ...............va roooog sa postati plsplspls

    12
    1

  • Mada pe 31 Mar 2011, 01:44
    Poti scapa de vergeturi

    Am 21 de ani. De la varsta de 13 ani mi au aparut vergeturi si multi timp am fost complexata de ele pana acum 2 ani cand am descoprit o crema foarte buna si este si accesibila, se gaseste la plafar si costa 12 lei, balsam cu bittet suedez, se numeste..am inca de la primele aplicari se observa diferenta. Am scapat de vergeturile pe pe pulpe si de cele de pe fund, care sunt foarte multe si destul de groase abia daca se mai observa. V o recomand cu incredere. :)

    14
    1

  • ionela pe 9 Mar 2011, 03:16
    cum scap de vergeturi

    eu imi doresc sa scap de vergeturi dar nu stiu cum vreu sa iau legatura cu un medic poate ma ajuta sa scap de ele prin operatie cu laser

    0
    1

  • deea pe 25 Feb 2011, 10:51
    off......

    buna fetelor si yo am 14 ani si am vergeturi pe burtica si sani dar si multik celulita pe pulpesi fundik ce pot sa fac ......

    4
    2

  • alex pe 20 Feb 2011, 14:58
    vergeturi

    eu nu stiu ce sa zic.. incepe sami apara cat mai multe daca stie cine-va care a facut si sa tratat sami zica si mie va rog

    0
    0

  • alexandra pe 3 Ian 2011, 12:37
    ameliorarea vergeturilor

    si eu ma confrunt cu aceasi problema si am incercat de asemenea mai multe solutii.....e bine de stiut ca zatul de cafea face minuni... nu are efect imediat, dupa mai multe aplicari in repetate randuri poti reface textura pielii( la mn se vad efectele). bafta!

    2
    0

  • misscherie pe 2 Iul 2010, 08:08
    Solutia salvatoare!

    Buna tuturor, eu am scapat de vergeturi (si credeti-ma aveam destule pe sani, coapse, picioare si posterior-aici inca mai sunt, dar batalia nu s-a incheiat) cu un mixt facut in acasa din ulei de migdale, ulei de masline si unt shea (daca va puteti permite ar fi ideal de adaugat si cateva picaturi de ulei de argan) aplicat de 2 ori pe zi, dar fiind un amestec natural rezultatele se vad mai greu, cam in minim 6 luni, asa k rabdare...Eu asa am sters 70% din vergeturi, deoarece am decat 3 luni de ''experiment'' si sper k peste alte 3 luni si cele de pe posterior sa disopara

    0
    0

  • liliana pe 6 Mai 2010, 19:12
    vergeturile

    salut. am vazut un mesaj cu cineva care a luat un ulei pt vergeturi,cicatrici... din anglia. asi vrea sa stiu si eu cum se cheama pentru ca am si eu nevoie de asa ceva. mentionez ca locuiesc tot in anglia. multumesc.

    1
    2

  • Adelina pe 25 Ian 2010, 00:26
    Vergeturile......

    Multe pers se confrunta cu vergeturile....eu am inceput un tratament cu un anume ulei pt vergeturi,cicatricii... Eu stau in anglia si de sici l-am luat dar nu va pierdeti increderea ceva tot trebuie sa existe pt vergeturi.

    0
    1

  • oana pe 25 Aug 2009, 01:40
    vergetuuri!

    as vrea sa am o idee la c as putea sa fac sa nu mai apara si altele...k deh..m-as putea obisnui cu astea pe krele am intr-un final...dar chiar nu cred k as putea sa vad k se extind si mai mult d atat...:((...

    0
    0

  • oana pe 25 Aug 2009, 01:28
    vergetuuri!

    eu am 20 de ani si de p la 16 17 ani au inceput sa imi apara pe fund...si nu pot sa inteleg deloc motivul pt k am aceeasi greutate d vreo 3 ani..niciodata nu m-am ingrasat brusc sau sa slabesc...d baut apa beau..imi hidratez pielea in fiecare seara...dar totusi, de fiecare data cand ma uit in oglinda park sunt mai multe..park apar k ciupercile dupa ploaie...si cel mai teama imi este sa nu imi afecteze imaginea de sine...

    0
    0

  • adry pe 13 Aug 2009, 11:01
    ne scapa coada calului de vergeturi?

    sim ,ai mentionat mai sus ca ai incercat coada calului pe vergeturi si acestea incep sa dispara .Cum ai folosit coada calului extern sau intern ......astept raspuns

    0
    0

  • Alexxa pe 20 Iul 2009, 03:40
    Cicatricele

    cand eram mai mica am facut anumite gesturi kre au avut si au incontinuare un aspect foarte urat.m-am taiat c lama pe maini si am semnele....nu stiu cum sa mai scap...astept un e-mail sau un raspuns ceva,cu o crema...sau oricept ca vreau sa scap de ele...va multumesc:*

    0
    0

  • dori pe 12 Iul 2009, 05:29
    uleiul de masline insotit de un masaj circular

    pt ca uleiul de masline sa intre in piele mai usor incercati sa insotiti acest tratament de masaj circular

    0
    0

  • dori pe 12 Iul 2009, 05:27
    folosesc ulei de masline

    am 18 ani si de la varsta de 13 ani am vergeturi.De 7 zile folosesc ulei de masline in zona feselor(fiind singura zona cu probleme)si observ ca pe zi ce trece exista o ameliorare in acea zona.Nu stiu sincer daca si in cazul vostru va da acest tratament rezultate dar mam gandit ca fiind o metoda accesibila oricarui buzunar ati putea face o incercare.

    0
    0

  • sim pe 9 Iul 2009, 10:32
    cum sa scapam de vergeturi

    Am 17 si de la varsta de 14 ani am descoperit niste linioare rosiatice. Am aflat ca se numesc vergeturi si ca impotriva lor nu s-a gasit nici un remediu. Am folosit forte multe creme pana acum un an jumatate cand am vazut la o emisiune o doamna care le-a tratat cu ceai de coada calului. Am incercat si eu si vergeturi incep sa dispara.

    0
    0

  • mandy pe 24 Iun 2009, 16:40
    sunt obsedata de vergeturi

    vreau s scap de vergeturi!voi incerca bitterul suedez, credeti ca e bun?

    2
    0

  • Zuzu pe 31 Mai 2009, 22:16
    !!!

    *bitter *laser :)

    0
    0

  • Zuzu pe 31 Mai 2009, 22:15
    !!!

    Ce sa mai zic de mine..am doar 12 ani si vergeturi foarte multe....ma dau cu butter suedez si cu emulsie antivergeturi ...dar nu prea vad imbunatatiri...vreau sa fac tratament cu alser pt ca nu vreau sa raman cu ele...a facut cineva??

    0
    0

  • banu pe 16 Mai 2009, 22:51
    vergeturile:O

    am o problema cu vergeturile mam ingrasat acum 1 an jumate aproape 2 cred si am ajuns la 110 kilograme miau aparut vergeturi urte pe piept burta sholduri umeri bicepsi in vara mam apucat de sala si am slabit pana la 87 kilograme intrun an aproximativ si nush cum sa mai scap de acele vergeturi sunt inca rozalii groase si lungi CE SA FAC ZICETIMI VA ROG :D o clinica ceva merge sa le tratez cu laser? cam cat ma costa? plx

    0
    0

  • adriana_g pe 23 Mar 2009, 11:17
    vergeturi

    Daca stie cineva ceva care face minuni va rog sa mi spuneti si mie sunt farte interesata Am 30 ani si am citeva vergeturi pe fese in urma unei cere va rog sa mi dati un raspuns

    0
    0

  • gheorghe adriana pe 23 Mar 2009, 11:11
    vergeturi

    da este o mare problema Am inceput si eu tratamentul cu gel Bitter suedez de doua zile am sa revin cu noutati daca va aparea o schimbare

    0
    1

  • ilo pe 2 Ian 2009, 23:12
    grea problema

    eu am 16 ani... si cam din clasa a 7 au inceput sa imi apara vergeturile si sa iau in greutate, insa atunci am tinut o dieta cam drastica si apoi am abandonat-o luand dublu in greutate, atunci aveam vergeturi pe burta si pe picioare pana la genunchi si pe pulpa piciorului cele pana la genunchi mi-au disparut, mai sunt foarte putin vizibile, insa cele de pe burta s-au atenuat si sau intins mai mult.de atunci am luat mult in greutate, ajungand la 67 de kg, iau in greutate foarte repede si dau jos foarte greu, am observat k dietele nu fac altceva decat sa dubleze kilogramele pierdute si sa devenim mai grase, fiindu-ne astfel mai greu sa slabim. eu recomand o alimentatie mai sanatoasa si nu trebuie sa ne abtinem de la dulciuri si sarmalute sau nu stiu ce fel de mancaruri copioase, secretul este sa nu mancam mai mult decat putem si sa facem miscare. inn cea ce priveste vergeturile, am incercat crema anticelulitica si impotriva vergeturilor de la avon, are efecte dar pe un timp indelungat poate cateva luni eu am renuntat sa o folosesc pt k este costisitor( neavand o situatie financiara tocmai excelanta) dar am auzit k dac iti masezi pielea in fiecare seara cu crema (nu conteaza ce fel de crema) si te hidratezi se pot diminua mult noroc !

    0
    0

  • roxanutza18 pe 5 Dec 2008, 14:01
    Si eu am vergeturi!

    Buna fetelor! Si eu am 18 ani si am dereglari hormonale tot timpul si tot incerc sa slabesc si cure si prostii! Insa am vergeturi rosii pe burtica mai bine zis is mai roz! Insa am avut pe langa sub brat, pe picioare si pe sani toate rosii! Si acu 3 ani am facut o dieta drastica in 3 luni 15 kg am dat si au disparut! cele de pe burta le am! si acum fac iar o dieta tot asa doar ca asta e km nasoala cu greu o tine un om normal , eu is mai nenormala! Iau medicamente pt scaderea poftei de mancare Reductil(incredibil efectul), fac exercitii acasa,beau apa,imi invelesc burtica dar nu mananc decat dimineatza! =))) stiu k zicieti k-s nebuna! dar c mananc dim aia am in stomac si nu mananc pana in cealalta dim! dim mananc asa: un iaurt cu 5 biscuiti , sau 1 mar si o banana, sau 1 portocala si un mar, sau un pahar de apa si o jum grapefruit! ce sa fac dragostea la mine tine d foame! =))) asa fac pana mai dau jos surplusul acumulat din cauza dereglarilor hormonale :20 kg! am 4 luni la dispozitie! va pooooooop

    0
    0

  • MAGDA pe 10 Oct 2008, 18:24
    problema cu picioarele

    BUNA ZIUA AM O FETITA DE 15 ANI CARE ARE O PROBLEMA CU PICIOARELE ARE UN PICIOR MAI SUBTIRE SI UNUL MAI GROS DIFERENTA E DE 3 cm AM FOST CU EA LA DIFERITE CABINETE CUM AR FI ORTOPEDIE ,CHIRURGIE VASCULARA DAR NU AM PRIMIT NICI UN RASPUNS VREAU SA MENTIONEZ CA NU O DOR PICIOARELE IAR SINGURA PROBLEMA E DIFERENTA CARE E VIZIBILA VA ROG FRUMOS SA MA INDRUMATI CATRE UN CABINET SPECIALIZAT PE TEMA ACCEASTA DACA CUNOASTETI MULTUMESC

    4
    0

  • irina pe 6 Oct 2008, 02:14
    ajutoooor!

    sincer imi pare rau sa vad atatea femei afectate de problema asta atat de urata.vergeturile astea ma supara fff rau, dar incer din rasputeri sa nu ma gandesc la asta.desi d cativa ani imi pastrez greutatea dak ma uit mai atent in oglinda mai gasesc cate una nou frecvent:((( desi ma hidratez bine,sunt destul de activa.mai grav e k imi afecteaza perceptia despre mine si prin urmare relatia cu iubitul meu.asta pt k nu pot,sunt terifiata de ideea sa facem dragoste ziua,la lumina desi suntem d 2 ani impreuna si cred k le-a observat pana acum.el,scumpicul,se preface k nu le vede , insa eu sufar intr-adevar si asta de la niste chestii banale p care nu inteleg de ce nu le.a gasit nimeni leac pana acum?! desi viata e mult mai mult decat niste lini inestetice p pielea noastra si ceea ce conteaza cu adevarat e cu toul altceva nu putem sa le ignoram.eu sper sa trec peste problema asta care momentan e singura care imi da batai de cap atat de mari in ceea ce priveste aspectul meu fizic si asta va doresc si voua! si sa speram ca vreo doctorita care sa aiba vergeturi si care sa le deteste la fel de mult ca si noi sa gaseasca leacul mai repede:))))

    3
    0

  • Nico pe 7 Sep 2008, 13:27
    :(

    eu am doar 14 ani si am cateva vergeturi albe pe fund....si nu inteleg care ar fi cauza..:(....imi puteti spune un tratament eficient prin care as putea scapa de ele va rog...?....

    1
    0

  • ada pe 22 Iul 2008, 07:28
    astept un sfat ceva...

    bine bine dar q vergeturile de pe gamba c fac? am 18 ani si nici macar nu pot sa port pantaloni 3/4 :(

    0
    0

  • alexa pe 10 Iun 2008, 04:18
    eu am facut peeling chimic

    Buna fetelor,nu recomand nimanui peelingul chimic,eu una nu am avut nici un rezultat miraculos doar durere in faza de recuperare si costurile sunt enorme,enorme nu glumesc.PEELINGUL L-AM FACUT LA CARE ZONE.este o clinica scumpa,cu multa faima.....eu una am incercat,deoarece erau f inestetice si am zis sa risc dar nu merita.....vergeturile mi-au aparut dupa ce m-am lasat de spot de performanta karate,asa ca tot sportul cred ca o sa rezolve problemele cu vergeturile...bafta tuturor!

    0
    0

  • ada pe 17 Mai 2008, 00:39
    vergeturi

    salut.am aceeasi problema,anume ceea a vregeturilor..desi am doar 18 ani,le am de aproape 3 ani si au culoarea aia rosiatica,ingrozitoare...yo am tinut km multe regimuri foarte drastice cu rezultate rapide ,apoi ma ingrasam din nou..cred k asta e motivul..dar ce sa fac akm?nu le mai suport,ma ingrozesc la gandul k e vremea hainelor subtiri si nup sa port fusta deasupra genunchilor,pantaloni scurti..va rog dati-mi un regim sau spuneti-mi ce treb sa fac sa scap...as vrea un regim sanatos dar care sa contina alimente usor de gasit..yo stau la tara si e mai greu sa gasesc tot ce treb....astept rasp vostru.multumesc frumos

    0
    0

  • liliana pe 7 Mai 2008, 19:35
    vergeturi

    si eu am aceeasi problema cu vergeturile as vrea sa imi dati si mie un sfat ce sa fac mai ales acum k vina vara va rog mult ast un raspuns

    1
    0

  • madalina pe 23 Apr 2008, 13:36
    vergeturi

    buna tuturor. din pacate si eu ma confrunt cu aceeasi problema desi am 16 ani , de 1 an de zile miai aparut si mie vergeturi pe fund..iar apoi sau extins..pe sani..pe solduri..chiar si pe gamba . am incercat tot felu de creme ..dar in zadar..chiar si de la vichy caxre pot sa zic ca nu ma ajutat deloc,am folosit 2 tuburi degeaba..dar am zis ca nu ma las eu chiar asha..cv tot trebuie sa existe ..am vrut sa incerc cu laser da am auzit ca nu prea functioneaza asa ca m`am tot interesat si am gasit un anunt drespre mesoterapie..si am inceput sa fac tratamentul asta.sunt deja la a7a sedinta si pot spune ca sau diminuat destul de mult sau micshorat in grosime si in lungime.. trebuie sa fac cam 12 sedinte ..o sedinta costa un mil si fac din saptamana in saptamana ,alteori cu pauza de 2 sapt . sa va spun si in ce consta ... aici e partea mai nasoala ptr ca sunt nijte intepaturi mici.dar cam dureroase. oricum se aplica un gel anestezic..si pot spune ca durerea e suportabila... doamna doctor mia spus ca la final nu se vor mai vedea decat ca un fir de par .eu sper sa fie asa . oricum trebuie sa beti foarte multa apa si sa va cremuiti in fiecare seara.nu conteaza ce crema toate sunt la fel. daca aveti intrebari imi las id`u de mess mada_girl21

    2
    0

  • adina pe 17 Apr 2008, 23:02
    vergeturi

    buna tuturor.eu una nu mai inteleg nimik.in urma cu un an au inceput sa-mi apara vergeturi rosii pe burta -la inceput 1-2..pe timpul verii am mers la mare unde s-au mai atenuat.dar de ceva timp au aparut mai multe ,sunt inca rosii,insa culoarea lor variaza.sincer nu stiu ce sa mai fak..macar sa se albeasca...dar nu stiu ce sa le mai fak...si tin sa mentionez k beau 2 litri de apa pe zi,mananc legume,folosesc tot felu de creme,fak impachetari cu folie si o jumatate de sport aproape zilnik.cert e k nu am greutatea ideala,ci un pik mai mult:)...dar chiar asa ...sa nu scap de ele.va multumesc pentru eventualele sfaturi

    2
    0

  • Natalia pe 3 Apr 2008, 00:52
    vre-un sfat bun

    Fetelor chiar sunt o problema vergeturile...shi eu am incercat foarte multe creme dar in zadar sunt foarte dezamagita...ce sa fec cu ele?

    2
    0

  • Kapshunyka pe 3 Apr 2008, 00:06
    deja devin stresante vergeturile..:(

    Buna.. am 15 ani si am vergeturi de vreo 2 ani... inainte nu se vedeau asa de tare.. acum... m'am cam ingrasat :(..si mi'au mai iesit..deja nu le mai suport... mama in fiecare zi ma streseaza sa fac ceva... nusj plz..:( help me.. cumva:(... am citit mai sus... sincer nu am nici o dieta corespunzatoare...nici activitatea fizica nu e prea dezvoltata... ingrijirea pielii e in regula.. incerc sa mananc corespunzator si sa fac mai mult sport... da' cred k ar trebui si altceva.. o crema buna, eficienta... usor de aplicat.. sau aproximativ.. important e sa dispara:(... sa nu se mai vada asa de tare:(.. Multumesc :-

    0
    0

  • Ana Coman pe 2 Apr 2008, 09:57
    Vergeturile ce durere de cap

    Vergeturile sunt definitive...asta e..si eu am incercat tot felul de creme dar indiferent de cand au aparut sau cum ele tot nu dispar, iar tratamentul cu laser dekt le estompeaza nu le vindeca(am vazut undeva ca 10 sedinte cu laser costa in jur de 4 milioane)...presupun k ar trebuie sa ne obisnuim cu ideea..sau dak ati aflat voi vreun mijloc miraculos va rog scrieti-mi pe :natya286@yahoo.com.Va multumesc si bafta!;)

    1
    0

  • Miha :) pe 29 Mar 2008, 22:09
    intrebare pt forro :D

    Buna tuturor! Andreea, spune-ne cum folosesti balsamul cu bitter... Am citit si pe alte forumuri despre persoane care l-au folosit si se plangeau cum ca ar fi dificil de aplicat. Am vrut sa-mi iau... dar plafarul in care intrasem nu mai avea :|... Happy me! Chiar vreau sa incerc si eu... asa ca te rog nu te zgarci la detalii! :D MERCI FRUMOS!

    0
    0

  • forro andreea pe 27 Mar 2008, 13:11
    orice se poate

    eu am incercat balsamul cu bitter suedez si s-a ameliorat mult situatia.bine,tot se mai vad dar,oricum e mai bine.sper sa va fie de folos!!!

    0
    0

  • lumy pe 21 Mar 2008, 21:55
    crema avene

    recomand aceasta crema din toata inima. o gasiti in farmacii si nu foarte scumpa, in comparatie cu rezultatele pe care le are (e cam 100 ron). dispar chir si vergeturile aparute pe sani. sper sa mearga si la voi. va pup.

    0
    0

  • elena pe 21 Mar 2008, 16:47
    BALSAMUL CU BITTER SUEDEZ

    am si eu vergeturi inca de la 12 ani,ceea ce e anormal,dar in fine!si sincer ,nu am incercat niciodata nimic impotriva lor,pt ca la varsta aia numa interesa,insa acum s-a cam schimbat situatia si nu mai stiu ce sa mai iau!!!am auzit ca balsamul cu bitter suedez e bun,dar miroase ingrozitor,pana acum nu m-am indurat sa ma dau cu el si am ales o crema de la hemel!!stie cineva daca este buna pt asa ceva?

    0
    0

  • Gabriela pe 19 Mar 2008, 22:45
    SPUNETI STOP KILOGRAMELOR IN PLUS

    Vand reductil de 15...se ia ca si anticonceptionalele in fiecare zi cate una..pe stomacul gol..numai aveti pofta de mancare..si puteti slaba foarte mult si frumos tinandu-va de tratament intrebati si la farmacii si medicii de "reductil" cu aceste pastile a slabit si Teo Trandafir sunt 1 mil jumate in magazin..iar eu vi le dau la 70ron..daca va intereseaza contactati-ma pe id tzarica89 nu veti regreta...ps:mama mea a slabit 25 de kg in numai 6 luni! Baftaaa!

    0
    0

  • mickiulmeanu1977 pe 19 Mar 2008, 13:18
    merge cu laser?

    Buna fetelor, Si eu am aceeasi problema si sunt determinata sa scap de ele! Ma lupt cu vergeturile de aproximativ trei ani, timp in care m-am dat cu fel de fel de lotiuni si cocktailuri preparate de mine dupa tot felul de retete, dar...degeaba! Am aflat de la o prietena ca la o clinica medicala din Bucuresti exista un laser care trateaza vergeturile. Ea a inceput tratamentul si spune ca deja se vede o ameliorare si este doar la a doua sedinta! Mi-a povestit ca undele respective provoaca pielea sa se refaca, iar senzatia este de usoara incalzire a pielii, nimic dureros, nici anestezie, pleci acasa pe picioarele tale  nu este foarte ieftin, dar daca vrem sa scapam de ele, probabil merita un efort, pentru rezultate sigure... Ati auzit si voi ceva despre asta?

    0
    0

  • lala pe 18 Mar 2008, 19:56
    :)

    sarmulita, si eu aqm vergeturi pe burta si pe picioare..cate minute trebuie sa stai in folie de plastic?folie de aluminiu nu merge?

    1
    0

  • sarmulita pe 18 Mar 2008, 11:41
    vergeturi

    Fetelor, eu am 27 ani si merg spre 28 incetuc incetuc si am fost sportiva de performanta, am o structura a corpului, nici prea grasa ni ci prea slaba, doar ca de cand m-am maritat a inceput sa-mi creasca burtica, e singurul lucru pe care-l urasc si vin in ajutorul vostru cu un mare SFAT: incercati de 2 ori pe saptamana cu ZAT DE CAFEA proaspat de la o cafea recent facuta, amestecata cu 2 lingurite de ulei de masline, frecati zonele cu vergeturi, celulita, IN CADA DE BAIE, ca sa nu faceti mizerie si va impachetati in folie de plastic, practicati PILATES, ft ft bun pt vergeturi si celulita, dar FACETI SI MISCARE, foarte important Cu zat de cafea eu am inceput de vreo 3 luni si se cunosc rezultatele..

    0
    1

  • adriana pe 17 Mar 2008, 23:57
    doar un laser cred ca mai poate face minuni

    si eu am vergeturi de dupa nastere ca am luat in greutate in timpul nasterii cam 50 kg, initial aveam 48. Era inevitabil sa nu apara si vergeturile la o asa intindere a pielii. M-am dat cu tot felul de creme pe tot parcursul sarcinii, dar fara nici un rezultat. La fel si dupa sarcina. Cred ca singurul lucru cu care mai pot trece este o operatie cu laser. Cele de pe picioare nu mai sunt asa vizibile pentru ca am facut jogging si beau cam 5 l de apa pe zi,asta pt ca am tinut regim si am dat deja jos jumatate din kg.Cred ca si exercitiul fizic ajuta la diminyarea vergeturilor.

    0
    0

  • lena pe 17 Mar 2008, 10:36
    pt vergeturi

    eu am folosit de la frezyderm reconstria si mi s-au diminuat kiar bine, dar cand nu ma dadeam iarasi aparea, incercati fetele este duper buna, va asigur

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod