Lioton gel


Facebook Twitter Comenteaza
Lioton gel

Petreci multe ore stând în picioare? Alergi toată ziua încălţată în pantofi cu toc şi picioarele tale nu mai fac faţă? Iată cum poţi scăpa de problemele de acest gen în cel mai scurt timp!

Ai încercat toate remediile naturiste pentru picioarele umflate însă nimic nu pare să dea roade? Un gel cu o concentraţie ridicată de heparină îţi va ameliora durerile, relaxându-ţi picioarele.

Heparina este o substanţă activă cu efect anticoagulant şi cu rol anti-inflamator, care îmbunătăţeşte microcirculaţia, scăpându-te de picioarele umflate şi de dureri.

Pentru a beneficia în totalitate de efectul heparinei, fă-ţi o baie fierbinte şi masează apoi picioarele cu un gel cu o concentraţie ridicată de heparină. Vei observa imediat diferenţa!

De asemenea, extrem de important pentru sănătatea picioarelor tale este să faci exerciţii fizice în mod regulat, acestea ajutând la îmbunătăţirea circulaţiei sanguină. Alimentaţia trebuie şi ea să fie bogată în antioxidanti care protejează stratul de colagen din pereţii vaselor de sânge, dar şi în fibre care previn apariţia venelor varicoase.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod