Începe ofensiva împotriva celulitei: 5 trucuri naturale şi eficiente

Chiar dacă ne naştem cu predispoziţia de a avea celulită, putem să ţinem sub control aspectul de coajă de portocală cu ajutorului unor tehnici simple, pe care le poţi pune în practică acasă.
Chiar dacă ne naştem cu predispoziţia de a avea celulită, putem să ţinem sub control aspectul de coajă de portocală cu ajutorului unor tehnici simple, pe care le poţi pune în practică acasă. Dar pentru că lupta împotriva celulitei trebuie să fie constantă şi de lungă durată, trebuie să începi de acum ofensiva pentru ca la primăvară să arăţi impecabil!

Iată câteva dintre trucurile naturale care te ajută să scapi de celulita acumulată de sărbători:

1. Scapă de toxine


Lipsa activităţii fizice, circulaţia sanguină şi limfatică cu probleme şi alimentaţia plină de grăsimi sunt numai câţiva dintre factorii care duc la acumularea de toxine în ţesuturi şi la accentuarea celulitei.

Primul pas pe care trebuie să-l faci dacă vrei să scapi de celulită este să începi o cură de detoxifiere. Adoptă un regim alimentar mai sărac în alimente de origine animală şi alege în schimb fructe şi legume din belşug. De asemenea, bea în fiecare dimineaţă un pahar cu apă caldă pe stomacul gol sau un ceai verde fără zahăr. Astfel stimulezi eliminarea toxinelor.

2. Renunţă la sare


Sarea în exces determină retenţia de lichide în organism, iar dacă lichidele sunt blocate, şi toxinele rămân blocate la nivelul ţesuturilor.

Nu adăuga sare în mâncare şi încearcă să consumi legumele fără sare, pentru că acestea conţin în mod natural săruri minerale.


3. Fă mişcare


Un program zilnic de câteva exerciţii pe care să le faci acasă te ajută foarte de mult să scapi de celulită. Încearcă să te axezi pe exerciţiile care lucrează zonele cu probleme: pulpe, fese, coapse şi adbomen. Click aici pentru a descoperi câteva exerciţii care te ajută să elimini celulita.

4. Masaj intens


Masajul intensifică circulaţia sanguină şi contribuie la eliminarea toxinelor din zonele cu probleme. Îţi poţi face şi singură masaj anticelulitic, folosind o loţiune special concepută pentru a eliminarea celulitei.

Poţi de asemenea să alegi aparate speciale pentru masajul acasă, care nu sunt costisitoare şi te ajută să arăţi aşa cum vrei.


5. Împachetări eficiente


Foloseşte pudra de alge marine în combinaţie cu zaţul de cafea pentru împachetările cu puternic efect anticelulitic. Amestecă o ceaşcă de zaţ de cafea cu trei linguri de pudră de alge şi un plic de argilă cosmetică.

Adaugă ceai verde până când amestecul devine cremos şi poate fi întins pe zonele cu celulită. Înfăşoară apoi folie alimentară peste zonele în care ai aplicat soluţia şi lasă să acţioneze cel puţin jumătate de oră.
(foto: iStockphoto)

 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dora pe 28 Iun 2012, 12:16
    se poate

    eu merg la tratament corporal la termocuverta, mananc mai atent, dar de toate, inclusiv dulce, iar acasa imi fac masaj cu o centura. chiar da rezultate!!

    0
    0

  • andreea pe 27 Iun 2012, 22:06
    canadian tea

    buna! eu, ca sa scap de celulita am incercat toate metodele. luna trecuta , o prietena, mi-a recomandat un ceai care m-a ajutat sa mai scap de celulita. eu il beau de atunci si chiar se vad rezultate. spre surprinderea mea, am reusit sa slabesc si 5 kilograme. eu voi continua sa-l beau. este bun...

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod