Impleteste magia sarbatorilor cu parfumul gradinilor englezesti

Odata cu sarbatorile de iarna vine timpul sa daruim si la randul nostru asteptam cu drag cadourile de sub brad. Yardley stie ca frumusetea pielii este cel mai frumos dar, iar atunci cand acesta este invaluit de aromele florilor, devine darul perfect.
Produsele Yardley sunt cadoul ideal pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc o piele hidratata si rasfatata de un parfum ce emana eleganta si romantism. Miresmele gradinilor englezesti sunt o incantare pentru simturi, iar acestea sunt pastrate cu grija de catre Yardley in sticlute de parfum, deodorant, sapun, gel de dus, crema de maini si de corp. Toate aceste produse Yardley sunt disponibile la preturi accesibile ce variaza intre 18 si 65 de lei.

Aromele preferate de personalitatile de seama din Regatul Britanic sunt pastrate de cosmeticele Yardely pentru a darui pielii rasfat si ingrijire.
Produsele Royal English Daisy emana prospetime si puritate potrivindu-se de minune tinerelor domnisoare, in timp ce cosmeticele din gama Lily of the valley sunt cadoul perfect pentru persoanele care stiu sa aprecieze eleganta si discretia. In gama English Lavender puteti gasi cadoul perfect pentru doamnele si domnisoarele care pun mare pret pe eleganta si rafinament, iar printre cosmeticele din gama Peony veti gasi arome moderne si ametitoare ce vor fi un cadou minunat.

Si pentru domni, produsele Yardley pot fi cadoul deosebit pe care va doriti sa il oferiti.
Aromele de citrice si lemn din parfumul Citrus and Wood vor fi apreciate de domnii cu gusturi rafinate. Aceste arome se impletesc subtil cu notele de mesteacan, piper sau cedru de Virginia pentru un miros elegant si proaspat.

Produsele Yardley pot fi gasite pe rafturile farmaciilor Centrofarm din Bucuresti si din tara, jumatate dintre aceste farmacii fiind amplasate in mall-uri si centre comerciale (www.centrofarm.ro). In plus, produsele Yardley sunt importate si distribuite de British Gallery, in cele 2 concept store-uri britanice din Bucuresti si Ploiesti, in magazinul din Baneasa City Mall, etaj 1 dar si online pe britishgallery.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod