Gama Caring

Gelurile de duș din gama Caring de la Le Petit Marseillais® îți oferă protecția și hidratarea de care pielea ta are nevoie

Adori ca pielea să fie catifelată și hidratată? Fiecare femeie ar trebui să își acorde timp pentru a se răsfăța și a se îngriji corespunzător. Îngrijirea corectă a pielii începe la duș, ceea ce face ca alegerea produselor de îngrijire să fie esențială pentru o piele protejată și intens hidratată.

Folosind ingrediente atent selecționate din sudul Franaței, gelurile de duș Le Petit Marseillais® din gama Caring, oferă o experiență minunată, bazată pe relaxare și protecție delicată a pielii, în trei arome unice: unt de argan, ceară de albine și ulei din petale de trandafir, alge mediteraneene și minerale marine, acacia și unt de shea.

Pentru o piele frumoasă și intens hidratată 24 de ore, gama Caring de la Le Petit Marseillais®, în combinaţii de ingrediente de origine naturală, este o adevărată comoară pentru piele. Aromele plăcute transformă timpul petrecut la duș în momente de relaxare, iar ingredientele renumite pentru proprietățile lor de îngrijire, lasă pielea intens hidratată, catifelată și frumoasă.

Gelul de duș Le Petit Marseillais® cu unt de argan, ceară de albine și ulei de petale de trandafir oferă îngrijire intensă, pentru o piele catifelată și vizibil mai frumoasă. Inspirat dintr-o rețetă tradițională, gelul de duș combină ingrediente delicate, potrivite pentru toate tipurile de piele. Untul de argan și ceara de albine sunt apreciate pentru proprietățile lor nutritive și de protecție, în timp ce uleiul de trandafir catifelează pielea. Textura bogată şi cremoasă curăță pielea cu delicatețe, lăsând-o hidratată timp de 24 de ore. Parfumul delicat al petalelor de trandafir este perfect pentru momentele de răsfăț sub duș.


Gelul de duș Le Petit Marseillais® cu alge mediteraneene și minerale marine hidratează și împrospătează pielea, trasformând fiecare duș într-o incursiune în lumea mării. Originale din Provence, algele mediteraneene reprezintă o bogăție reală din adâncuri și sunt folosite încă din cele mai vechi timpuri în ritualurile de îngrijire, datorită beneficiilor de revitalizare. Mineralele marine, bogate în săruri și magneziu, ajută la un echilibru de hidratare al pielii. Gelul de duș este intens hidratant și are o textură răcoritoare, care va lăsa pielea extraordinar de moale şi catifelată. Aroma marină proaspătă este extrem de plăcută și revigorantă.    



Gelul de duș Le Petit Marseillais® cu acacia și unt de shea, pentru o piele intens hidratată și catifelată. Ingredientele folosite pentru acest gel de duș sunt recunoscute pentru proprietățile lor remarcabile nutritive și de hidratare. Untul de shea și acacia hrănesc pielea în profunzime, lăsând un aspect catifelat și sănătos. Are un parfum delicat și o textură cremoasă, perfecte pentru un moment unic de îngrijire.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod