Gama Eucerin Allergy Protection

Protectie solara tridimensionala impotriva alergiilor solare. Alergiile solare afecteaza 20% din populatie si se manifesta in special la femeile tinere.
Protectie solara tridimensionala impotriva alergiilor solare. Alergiile solare afecteaza 20% din populatie si se manifesta in special la femeile tinere. Cu gama de protectie impotriva alergiilor solare de la Eucerin structura pielii se fortifica in profunzime si este protejata de efectele nocive ale soarelui.

Gama de produse solare Eucerin are o protectie tridimensionala: UVA/ UVB / biologica prin antioxidantul Lichocalcone A. Sistemul unic ce foloseste ingredientul natural Licochalcone A creeaza un mecanism de protectie impotriva radicalilor liberi indusi de radiatiile UV.

Acum ai sansa sa incerci Gelul crema impotriva alergiilor solare SPF 25 si gelul-crema dupa plaja din aceesi gama, intr-un kit special de plaja in care gelul dupa plaja este GRATUIT. Pret recomandat: 67.29 RON.

Gelul crema impotriva alergiilor solare SPF 25 contine puternicul antioxidant AGR (alpha-glucozil-rutin), derivat din plante. Impreuna cu vitamina E, AGR intareste sistemul de aparare propriu pielii impotriva radicalilor liberi - principala cauza a alergiilor solare.
Textura usoara se absoarbe rapid, protejand atat straturile superioare ale pielii, cat si pe cele inferioare. Pentru minimalizarea riscului alergiilor, gelul crema nu contine parfum si emulsifianti. Compatibilitatea la nivelul pielii este demonstrata la pacientii predispusi la alergii.

Pentru pielea sensibila si predispusa la alergii, Eucerin va recomanda si Gelul crema dupa plaja impotriva alergiilor. Cu o textura usoara, produsul calmeaza, racoreste si regenereaza pielea sensibila dupa expunerea solara.

Alergiile solare reprezinta reactia cutanata a sistemului imunitar la lumina solara, iar ele mai afectate zone ale corpului sunt decolteul si pieptul, dosul palmelor si partile exterioare ale bratelor si picioarelor. Cel mai important lucru in prevenirea alergiilor solare este protectia adecvata. Crema de plaja trebuie sa aiba un factor de protectie mai mare de 15 si sa filtreze atat razele UVB cat si cele UVA.

Gama de protectie solara Eucerin


Gel-crema impotriva alergiilor solare SPF 25 - 150 ml - 67.29 RON

Cu o textura usoara, produsul calmeaza, racoreste si regenereaza pielea sensibila la expunerea solara. Compatibilitatea la nivelul pielii este demonstrata la pacientii predispusi la alergii.    

Gel-crema dupa plaja impotriva alergiilor - 150 ml - 49.50 RON

Ingrijire dupa plaja pentru pielea sensibila si predispusa la alergii.


NOU: Lotiune pentru protectie solara pentru pielea uscata SPF 50+ - 150 ml - 63.43 RON

Ofera protectie solara  avansata si amelioreaza toate simptomele pielii uscate. Prima lotiune  pentru protectie solara a carei actiune este dovedita clinic pentru pielea uscata si foarte uscata, dar si pentru eczemele atopice si pielea uscata cauzata de diabetul zaharat. Protectie UVA/UVB ultra-eficienta. Hidratare intensa, de lunga durata, chiar si in straturile mai adanci ale epidermei/in profunzime.

NOU: Lotiune pentru protectie solara extra light SPF 30    - 150 ml - 61.11 RON

Protectie UVA/UVB si antioxidantul Lichocalcone. Textura lejeranelipicioasa. Intra imediat in piele si este rezistenta la apa.

Fluid matifiant SPF 30 - 50 ml - 55.69 RON

Special conceput pentru tenul normal si mixt, produsul este o excelenta baza de machiaj, are o textura lejera, nu lasa urme de grasime si este rezistent la apa. Recomandat si pentru tenul acneic.    

Spray pentru protectie solara SPF 20 - 200 ml - 58.79 RON

Prin sistemul de protectie tridimensional, intareste pielea si o protejeaza de efectele nocive ale soarelui.
     

Spray pentru protectie solara SPF 50+ - 200 ml - 63.43 RON

Prin sistemul de protectie tridimensional, intareste pielea si o protejeaza de efectele nocive ale soarelui.      

Lotiune dupa plaja - 150 ml - 44.86 RON

Acest produs contine tinctura de Hamamelis 10% care s-a dovedit ca amelioreaza roseata pielii si arsurile cauzate de expunerea la soare. In plus, vitamina E intareste sistemul de protectie propriu pielii impotriva radicalilor liberi.    

Spray pentru protectie solara pentru copii SPF 50+ - 200 ml - 64.97 RON

Cu o protectie UVA/UVB foarte ridicata, produsul este recomandat si in cazurile de dermatita atopica la copii. Compatibilitatea la nivelul pielii este demonstrata clinic.

Lotiune pentru protectie solara cu micropigment pentru copii SPF 25 - 150 ml - 60.33 RON

Protectie UVA/UVB eficienta pentru expunerea solara indirecta. Produsul este recomandat copiilor peste 6 luni, nu contine filtre chimice sau parfum si este ultra rezistent la apa.
Recomandat si copiilor cu dermatita atopica. Cu Dexpanthenol pentru calmarea pielii si Vitamina E pentru intarirea protectie naturale a pielii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod