Frumuseţea ta: Trucuri care te fac mai slabă în doar câteva minute

Dacă nu eşti mulţumită de silueta ta şi ai vrea să mai scapi de câteva kilograme poţi să te foloseşti de mici trucuri care să te ajute să arăţi mai bine în doar câteva minute.

Regula de bază este să maschezi acele zone cu probleme şi să te foloseşti de haine, machiaj şi coafură pentru un efect de "subţiere".

Ajutor de la haine

Primul lucru pe care trebuie să-l ştii este că dungile verticale de pe haine te ajută să pierzi câteva kilograme şi să te înalţi. La polul opus sunt dungile orizontale, care trebuie să-ţi lipsească din garderobă dacă ai probleme cu greutatea. De asemenea, imprimeurile te pot ajuta atunci când vrei să maschezi o anumită zonă a corpului şi să atragi privirile în altă parte. Foloseşte o fustă neagră (dacă ai şoldurile prea mari) şi o bluză imprimată dacă vrei să atragi atenţia în partea de sus a corpului. 

Renunţă la hainele prea strâmte

Hainele prea strâmte sunt cel mai mare duşman al siluetei tale.

Ele nu te vor ajuta să pari mai slabă, ci îţi vor scoate în evidenţă toate formele. Nici hainele foarte largi nu sunt o soluţie potrivită pentru tine. Alege haine potrivite ca mărime, care să urmeze frumos linia corpului, dar care să nu se lipească de tine. O pereche de jeanşi închişi la culoare, puţin evazaţi, purtaţi cu pantofi cu platformă şi care să tracă peste toc, te vor face să arăţi mai înaltă şi mai slabă.  

Negru te ajută


Fără urmă de-ndoială, negru te ajută să pari mai slabă. Iar dacă ne gândim şi la faptul că este mereu la modă şi foarte sexy, atunci înţelegi de ce e bine să investeşti în piese vestimentare negre.Însă, nu uita să mai spargi monotonia şi cu câte o pată de culoare şi să nu te îmbraci mereu numai în negru.

Alege mereu decolteul în V, lungeşte optic partea de sus a corpului şi o subţiază.Evită decolteurile orizontale sau în formă de bărcuţă pentru că îţi măresc umerii şi bustul.



Părul tuns în scări

Atunci când vrei să te foloseşti de o tunsoare pentru a arăta mai slabă, nimic nu e mai simplu decât să te tunzi în scări. Însă, trebuie să ai grijă ca scările să nu fie prea scurte sau prea late. Lungimea ideală a părului, care are ca scop subţierea feţei, este de la lobul urechii până la nivelul umărului.

Adaugă volum

Când vrei să-ţi alungeşti faţa, adaugă volum în creştetul capului. Vei atrage atenţia către ochi şi frunte şi vei masca lăţimea feţei. Usucă-ţi părul cu capul în jos, insistând cu foehnul asupra rădăcinilor din creştet, de la spate către faţă, pentru a-i oferi volum.


Foloseşte-te de machiaj


Şi machiajul te poate ajuta să arăţi mai slabă. Pentru acest truc optic ai nevoie de două nuanţe de fond de ten, cu ajutorul cărora să-ţi faci o modelare a feţei. Practic, nuanţa deschisă o aplici pe mijlocul feţei, acolo unde în mod natural cade lumina, iar părţile laterale le faci mai închise. Astfel, vei da o formă ovală feţei tale (formă care se consideră una perfectă). De asemenea, modelarea pomeţilor este un alt truc de machiaj care te face să pari mai slabă.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod