Frumuseţea ta. Program extrem ca să scapi de celulită în trei săptămâni

Stilul de viaţă modern, care include sedentarismul şi alimentaţia nesănătoasă este principalul vinovat pentru apariţia celulitei. De aceea, o singură cremă anticelulită nu te va scăpa de ceea ce ai acumulat în ani de zile de stil de viaţă nesănătos.

Dar numai câteva schimbări simple în comportamentul tău zilnic ar putea avea efecte reale. Iată care sunt paşii:

Pasul 1 - Dieta

Alimentele procesate, pline de aditivi, printre care coloranţi, conservanţi sau potenţiatori de aromă sunt foarte nocive pentru sănătatea dar şi frumuseţea ta. Pentru a scăpa de celulită, include în alimentaţia ta cel puţin opt porţii de fructe şi legume pe zi. Renunţă la mezeluri, carne roşie grasă, produse de patiserie, paste din făină albă, dar şi la dulciuri.

Pasul 2 - Detoxifierea

Odată cu adoptarea unei diete sănătoase, un program de detoxifiere este următorul pas pentru a scăpa de celulită. Bea cel puţin doi litri de apă pe zi, redu consumul de sare şi înlocuieşte cafeaua cu ceaiul verde, care este un puternic antioxidant.

Pasul 3 - Exerciţiile

Nu este uşor să devii dintr-o dată activă dacă eşti o persoană sedentară. De aceea ar trebuie să începi treptat: cinci minute de exerciţii fizice în prima zi, zece a doua zi, până ajungi la cel puţin 30 de minute de exerciţii în fiecare zi. Important este să ştii că fiecare minut de mişcare contează extrem de mult pentru frumuseţea şi sănătatea ta. Activităţi simple care te vor ajuta să scapi de celulită sunt săritul corzii, mersul pe bicicletă sau exerciţiile pilates pe care să le faci folosind instrucţiunile unui tutorial.

Pasul 4 - Periajul uscat

Periajul uscat înainte de fiecare baie îndepărtează stratul de celule moarte de la suprafaţa pielii, dar are şi un alt efect benefic, care ajută la eliminarea celulitei. Mişcările de jos în sus, de la picioare spre trunchi, stimulează circulaţia sanguină şi limfatică, ceea ce contribuie la eliminarea toxinelor responsabile pentru apariţia celulitei. Foloseşte o perie pentru corp cu peri naturali.

Pasul 5 - Băile cu sare

Şi băile cu sare sunt foarte utile pentru eliminarea toxinelor din organism. De trei ori pe săptămână, pune în apa ta de baie o ceaşcă cu sare. Poţi folosi sare obişnuită pentru baie, dar şi sare amară, numită şi sare epsom, pe care o poţi cumpăra din farmacii sau magazinele cu produse naturiste. Stai în apa cu sare cel puţin 15 minute, apoi clăteşte-te.
 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod