Frumuseţea ta: Pregăteşte-ţi fundul pentru bikini şi fă senzaţie la piscină!

Închide ochii şi imaginează-ţi că eşti la o piscină superbă, întinsă pe un şezlong şi mângâiată plăcut de razele blânde ale soarelui. Te ridici în picioare să simţi cu tot trupul parfumul din jur şi observi cum toată lumea se uită fascinată la tine, iar un tip arătos închină un pahar în cinstea posteriorului tău perfect.

Dacă vrei ca acest scenariu să devină realitate, pregăteşte-ţi din timp fundul pentru bikini cu câteva exerciţii care tonifică muşchii fesieri şi te ajută să obţii acel posterior ferm şi bombat, perfect pentru a fi afisat în toată splendoarea. O să auzi sintagma "arăţi trăznet" toată vara!

1. Şutul înapoi

Un exerciţiu foarte simplu pentru un fund ideal în bikini este acela în care te aşezi în genunchi, sprijinită pe coate, apoi întinzi piciorul drept cu degetele aţintite înainte şi îl menţii la un unghi de 45 de grade cu solul. Timp de 90 de secunde, mişcă piciorul de jos în sus şi invers, cât de repede poţi, respectând de fiecare dată unghiul de 45 de grade faţă de podea. Repetă exerciţiul cu piciorul stâng. Fă 3 seturi cu câte 50 de secunde pauză între ele!

2. Fandările laterale

Fandările laterale te ajută să îţi tonifici părţile externe ale feselor. Indoaie piciorul stâng până formează un unghi de 90 de grade cu solul şi apasă-te cu palmele în genunchi, în timp ce întinzi la maximum piciorul drept. Menţine această poziţie câteva secunde, apoi schimbă piciorul pe care te sprijini. Fă 3 seturi a câte 10 repetări fiecare.

3. Hidrantul

Acest exerciţiu îţi lucrează foarte bine şoldurile. Aşază-te în genunchi, cu sprijin în palme, apoi ridică piciorul drept îndoit, până ajunge să fie paralel cu şoldul (ca un căţeluş care "udă" un hidrant), apoi revino în poziţia iniţială. Repetă mişcarea timp de 90 de secunde cu ambele picioare.

4.Ridicarea şoldurilor

Acest exerciţiu este uşor de realizat şi foarte plăcut de privit de către bărbaţii din jur. Întinde-te pe spate, cu palmele întinse pe lângă corp şi picioarele depărtate, cu genunchii îndoiţi. Ridică-ţi bazinul de pe sol cât poţi de mult, dar nu îţi dezlipi tălpile de podea, apoi revino în poziţia iniţială.

Secretul exerciţiului este să ţii muşchii fesieri cât mai încordaţi, astfel încât să simţi intens tensiunea. Fă 3 seturi a câte 25 de repetări fiecare. Nu uita, cu câte faci mai multe, cu atât mai rotund va fi fundul tău pentru o expunere îndrăzneaţă în bikini!

5. Alergatul pe scări

Scările sunt cele mai bune prietene ale posteriorului tău, dacă le urci alergând. Poţi să începi urcând în fugă câte o scară, apoi câte două şi câte trei, pe măsură ce capeţi rezistenţă. Fă câte 10 ture de sus în jos, ţinând în mână o greutate. Vei fi extrem de surprinsă de rezultatele extrem de rapide pe care le poţi obţine!

6. Ghemuirea balerinei

Dacă vrei să îţi lucrezi muşchii fesieri pentru o apariţie bombă în bikini în intimitatea camerei tale, "Ghemuirea balerinei" este un exerciţiu excelent. Stai în picioare, perfect dreaptă, cu picioarele depărtate la o distanţă puţin mai mare decât cea dintre umeri, ţinandu-ţi mainile pe talie. Ai grijă ca degetele de la picioare să fie îndreptate lateral şi ca spatele tău să fie în linie dreaptă.

Lasă-te în jos, îndoind genunchii cât mai mult, menţinându-ţi muşchii fesieri încordaţi. Revino la poziţia iniţială şi fă 10 repetări, în 3 seturi diferite.

Dacă pui în practică exerciţiile de mai sus de cel puţin 3-4 ori pe săptămână, vei fi mai mult decât pregătită să îţi dezvălui fundul în bikini la plajă sau la piscină!
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gretchen pe 5 Iul 2013, 12:53
    pregateste-ti fundul!

    asa-i zic si io motanului cand il duc la veterinar sa-i ia temperatura

    2
    1

  • simika pe 5 Iul 2013, 08:45
    eu cred ca sunt de bun augur...

    Unde scrie ca daca faci exercitii de fermitate a muschilor fesieri esti pe cale sa devii panarama...nu inteleg aluzia si clar nu sunt blonda! Sunt maritata, am si un copil si fac astfel de exercitii. Nu neaparat pentru sotul meu, in nici un caz pentru prietenii sotului meu sau barbatii de pe strada, ci pentru mine. Vreau sa am fermitate, nu sa atarne pielea pe mine ca si un caine Shar Pei. E vorba de ingrijirea corporala si nimic mai mult. Si apoi crede-ma, pitipoancele nu fac exercitii fizice acasa! P.S.:No offense!

    5
    0

  • Mangoles pe 5 Iul 2013, 05:03
    Asa le inCURajati

    Asa inCURajati PITIPOANCILII sa devina PANARAME penale. Cica un tip aratos care inchina paharu pt posteriorul tau. Adica toate sa alerge dupa din aia cu bani, cam asta reiese. La treaba fetelor. So pe ei.

    2
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod