Frumuseţea ta: Metode naturale ca să ai sânii mai fermi. Aplică-le!

Sânii fermi şi frumoşi sunt doriţi atât de femei cât şi de bărbaţi. Fiecare are motivele lui, însă un lucru este cert: un bust ferm va fi mereu admirat.
Dar ce poţi face pentru ca sânii tăi să fie tonifiaţi şi fermi? Nimic mai simplu, respectă câteva reguli şi rezultatele nu vor întârzia să apară.  

Atenţie la alimentaţie

Dacă vrei un bust ferm, alimentaţia este foarte importantă. Include în meniul tău: proteine, în special de origine vegetală (linte, mazăre, năut, fasole, quinoa, alge marine, seminţe de floarea soarelui crude, seminţe decorticate de cânepă, spirulină, soia), legume cu frunze verzi în stare crudă (salată verde, spanac, pătrunjel, mărar, busuioc, urzici, leurdă, ştevie, ceapă verde), grăsimi sănătoase (ulei de măsline presat la rece, avocado, nuci, migdale, seminţe de susan, macrou, somon, hering, sardine, anşoa) şi fructe proaspete de sezon.

Un aspect la fel de important este lipsa dietelor drastice, dacă vrei sâni fermi. Explicaţia este simplă: sânii sunt alcătuiţi în mare parte din ţesut adipos. Dacă slăbeşti brusc ei vor părea "lăsaţi", iar dacă te îngraşi brusc rişti să-ţi apară vergeturi pe ei.

Duş rece


Pentru un bust ferm, un jet de apă rece la sfârşitul duşului este un truc minune. Are efect tonic şi stimulează circulaţia sângelui. De asemenea, foloseşte un exfoliant blând pentru sâni şi după duş hidratează-i cu o cremă cât mai naturală şi fără ingrediente chimice. Elasticitatea pielii este esenţială pentru ca sânii tăi să arate aşa cum îţi doreşti.

Masaj benefic


Masajul este un gest simplu, dar foarte eficient pentru fermitatea sânilor. Prin intermediul masajul, circulaţia sanguină de la nivelul pielii este stimulată, contribuind la o mai bună oxigenare şi la eliminarea toxinelor.

Exerciţii fizice potrivite

Sânii sunt fixaţi pe muşchii pectorali, iar exerciţiile fizice sunt necesare pentru a păstra fermitatea sânilor şi dezvoltarea adecvată a muşchilor pectorali. Însă, mare atenţie la tipurile de exerciţii practicate. Pentru cele mai bune exerciţii, consultă un antrenor care te poate îndruma. De exemplu, ridicarea halterelor la banchetă este unul dintre cele mai bune moduri de a-ţi întări muşchii pectorali.

Un alt exerciţiu foarte uşor şi eficient. Într-o poziţie în care ai spatele drept şi picioarele relaxate, lipeşte-ţi palmele una de alta în faţa pieptului, cu coatele întinse în exterior şi apasă. Vei simţi pe loc încordarea muşchilor responsabili parţial pentru fermitatea sânilor.

Renunţă la somnul pe burtă


Poziţiile de somn pe spate sau pe o parte sunt recomandate pentru menţinerea fermităţii sânilor. Dormitul pe burtă pune mai multă presiune asupra pielii sânilor tăi şi o poate afecta pe termen lung.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod