Frumuseţea ta: Cu ce să te ungi pe plajă ca să te protejezi şi să arăţi sexy

Când ai lucrat la corpul tău şi eşti mândră să-l expui pe plajă, îţi mai lipseşte doar un look strălucitor. Fie că decizi să te ungi pe tot corpul sau doar pe picioare, află care sunt cele mai la îndemână soluţii pentru a obţine luciul şi strălucirea din pictorialele cu fotomodele pe plajă.
Când ai lucrat la corpul tău şi eşti mândră să-l expui pe plajă, îţi mai lipseşte doar un look strălucitor. Fie că decizi să te ungi pe tot corpul sau doar pe picioare, află care sunt cele mai la îndemână soluţii pentru a obţine luciul şi strălucirea din pictorialele cu fotomodele pe plajă.

Indiferent ce soluţie alegi, nu uita că protecţia pielii împotriva radiaţiilor ultraviolete este esenţială la plajă, pentru sănătatea şi frumuseţea pielii tale pe termen lung.

Cremă pentru protecţie solară sau ulei de plajă?

Când alegi un produs pentru protecţie solară, indiferent dacă este un spray, o cremă sau un ulei de plajă, ai la dispoziţie şi variante create special pentru a-ţi da strălucirea dorită. Chiar dacă îţi oferă luciu sau un plus de strălucire, alege doar produsele care oferă factor de protecţie universal (UVB şi UVA) şi un SPF de minim 15, sau mai mare dacă ai tenul deschis la culoare. Orice altă soluţie pentru un corp sexy pe plajă se aplică doar deasupra produsului care îţi oferă protecţia solară necesară.

1. Body Gloss
Cea mai sigură soluţie este achiziţionarea unui produs special, de tip body gloss. Dacă vrei să te asiguri că un body gloss combinat cu o cremă sau spray pentru plajă nu provoacă o interacţiune tactilă sau olfactivă neplacută, optează pentru aceeaşi gamă de produse sau alege numai cosmetice inodore.

2. Ulei de migdale
O soluţie naturală şi la îndemână este uleiul de migdale. Dacă nu îţi place aroma sau preferi un alt ulei natural, ca cel de nucă de cocos sau de jojoba, acestea pot avea un efect de strălucire asemănător. Indiferent de alegere, aplică mai întâi câteva picături şi întinde-l bine pe piele. Dacă foloseşti prea mult, pielea poate căpăta un aspect gras, mai puţin estetic.

3. Loţiune de corp cu efect shimmer
Pentru un efect de strălucire sexy, poţi combina o loţiune de corp cu un alt produs de machiaj cu efect shimmer sau poţi achiziona direct loţiunea ce promite acest efect. Ca în cazul uleiurilor naturale, aplică aceste cosmetice pe piele în mod rezervat, sau rişti să străluceşti pe plajă ca vampirii din Twilight.

4. Ulei pentru bebeluşi
Eficient şi delicat cu pielea, uleiul pentru bebeluşi este preferat adesea la şedinţele foto cu modele în costum de baie. Cel mai uşor de aplicat este cel în forma de gel. Dacă uleiul pentru bebeluşi ţi se pare prea gras în orice formă, îl poţi dilua cu apă, pentru un efect mai discret, dar acest sfat se aplică doar la uleiul normal, nu şi la cel sub formă de gel.

5. Glicerină cu apă
O soluţie de glicerină cu apă 50/50 poate avea efectul de strălucire dorit, atunci când combinaţia este amestecată corect şi aplicată în mod omogen pe piele. Nu se recomandă folosirea acestui amestec dintr-o sticlă cu pulverizator.

6. Ulei de măsline
Dacă ai la îndemână doar ulei de măsline, poţi obţine un luciu la fel de estetic ca în cazul produselor cosmetice speciale pentru strălucire. Pentru plajă se recomandă uleiul de măsline obişnuit, nu extravirgin, deoarece are un miros mai puţin puternic. Dacă eşti foarte mulţumită de aspectul oferit de uleiul de măsline însă nu-i suporţi deloc mirosul, amestecă în el câteva picături dintr-un ulei esenţial a cărui aromă o suporţi mai uşor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod