Frumuseţea ta: Ascunde-ţi inteligent celulita şi vergeturile când faci plajă

Celulita şi vergeturile sunt unele dintre cele mai acute probleme de ordin estetic ale femeilor, iar dacă ai impresia că doar tu te-ai pricopsit cu ele, poţi sta liniştită. Peste 90% dintre femei au celulită şi vergeturi, fie că este vorba despre doamne şi domnişoare obişnuite, fie că este vorba despre vedetele de la Hollywood.
Din păcate, şansele de a scapa de celulită şi vergeturi în timp record sunt destul de mici, astfel că oricât de multe eforturi ai depune pentru a arăta senzaţional în costum de baie, te-ai putea izbi de încăpăţânarea "gropiţelor" şi a semnelor rozalii de a dispărea. Din fericire, există moduri isteţe prin care îţi poţi ascunde imperfecţiunile pielii atunci când faci plajă.

Alege costumul de baie care te avantajează

Un costum de baie ales în funcţie de problemele pielii te poate ajuta să ai un corp atrăgător şi apetisant când faci plajă. Pentru a masca celulita de pe posterior, îţi sugerăm să optezi pentru un costum de baie cu slip plin, iar pentru a ascunde inteligent vergeturile de pe şolduri poţi căuta un costum de baie al carui slip prezintă detalii în zonele laterale, cum ar fi şnururile.

Un costum e baie retro, cu slip înalt, poate fi cea mai bună alegere dacă vrei să-ţi ascunzi celulita şi vergeturile, iar vara aceasta este în tendinţe, deci vei avea un dublu beneficiu. De asemenea, poţi alege să porţi un costum de baie sport, cu slip sub formă de pantaloni scurţi.

Dacă ai vergeturi pe burtică, rămase de la sarcină, sau dacă vrei să maschezi colăceii de pe abdomen, alege fie un costum de baie one piece, fie un costum de baie tip tankini, cu slip şi maiou.

Foloseşte o loţiune anticelulitică

Loţiunile şi cremele anticelulitice promit să te scape rapid de pielea cu aspect de coajă de portocală. Într-adevăr, ele conţin ingrediente active, precum cofeina, care stimulează circulaţia limfatică şi reduce aspectul gropiţelor. La fel de adevărat este că efectul anticelulitic ţine doar câteva zile. La nevoie, este bună şi această soluţie, mai ales dacă vrei să ai picioare tonifiate şi o piele fermă la plajă.

Foloseşte autobronzant

Ce nevoie ai avea de autobronzant dacă te bronzezi natural la soare? Ei bine, dacă vrei să-ţi ascunzi celulita şi vergeturile, poţi recurge la acest mic truc, deoarece pielea albă face ca gropiţele şi semnele specifice vergeturilor să fie mai vizibile. Înainte de a aplica autobronzantul, îţi recomandăm să-ţi exfoliezi bine pielea, pentru a dobandi o nuanţă uniformă.

Poartă pareo

Când te plimbi pe plajă sau mergi să-ţi cumperi un cocktail de la bar, poartă un pareo peste slip. În acest fel, te asiguri că celulita şi vergeturile sunt ferite de ochii celorlalţi şi că devii o prezenţă încântătoare la malul mării.

Aplică ulei pentru bronzat

Uleiul pentru bronzat reflectă lumina soarelui, iar celulita şi vergeturile devin mai puţin vizibile. Prin urmare, când te pregăteşti să faci plajă, ai grijă să-ţi răsfeţi picioarele cu un produs de calitate. Este bine ca acesta să aibă factor de protecţie, pentru a fi sigură că nu te vei alege cu arsuri solare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod