Frumuseţea ta: 4 tratamente naturale care te ajută să arăţi foarte bine goală

Să te simţi extrem de sexy în pielea ta poate fi o adevărată realizare. Majoritatea femeilor îşi găsesc defecte fizice, cele mai multe fiind închipuite şi cauzate de comparaţia cu imaginile intens retuşate din reviste sau reclame.

Iar momentele în care eşti complet vulnerabilă sunt cele când îţi dai hainele jos. Nu lăsa complexele induse să te facă să te simţi mai puţin sexy decât eşti. Iată câteva gesturi simple care te vor ajuta să te simţi foarte frumoasă, sexy şi încrezătoare când eşti goală:

Gomaj cu sare grunjoasă şi ulei


După câteva minute petrecute în baie, masează-ţi tot corpul cu un amestec realizat din sare grunjoasă şi ulei de măsline. Începe cu braţele şi umerii, insistând asupra coatelor. Continuă apoi cu abdomenul şi sânii, masând delicat în zonele sensibile. Mergi apoi spre picioare, folosind presiune ceva mai mare la nivelul genunchilor, unde pielea este îngroşată. Clăteşte-te cu apă călduţă şi îndepărtează excesul de ulei cu săpun sau gel de duş.

Duşuri alternante


Circulaţia sanguină este intens stimulată de jeturile alternante de apă caldă şi rece în timpul duşului. În acest fel, pielea ta este revigorată iar musculatura tonifiată. Duşurile alternante au şi capacitatea de a diminua celulita, prin stimularea circulaţiei sanguine şi eliminarea toxinelor din ţesuturi.

Hidratare intensă


După fiecare baie, aplică un ulei natural pe pielea umedă. Poţi folosi uleiul de măsline, uleiul de argan, uleiul de cocos, untul de cacao etc. Ideal este să-l aplici pe pielea udă, imediat după baie, pentru ca substanţele grase să blocheze apa în piele şi să-i ofere o hidratare intensă. Tamponează apoi cu un prosop pentru a şterge excesul de ulei. Pielea ta va fi suplă şi catifelată, iar strălucirea dată de ulei ta va ajuta să te simţi foarte sexy goală.

Masajul cu zaţ de cafea


Cofeina are proprietăţi miraculoase în ceea ce priveşte tratamentul celulitei. Stimulează circulaţia sanguină, contribuie la eliminarea toxinelor şi la reducerea aspectului de coajă de portocală. Foloseşte o ceaşcă cu zaţ de cafea şi masează-ţi pielea în zonele afectate de celulită - pulpe, fese, şolduri sau abdomen. Lasă să acţioneze cel puţin zece minute apoi clăteşte-te.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod