Frumuseţe: Cum să arăţi ca o vedetă în costum de baie. Secretele lui Beyonce

Soţia lui Jay-Z a reuşit să scape de kilogramele în plus pe care se străduia să le ascundă cu un an în urmă şi îşi etalează fără reţineri corpul perfect tonifiat.

În urmă cu câteva luni, Beyonce a fost aspru criticată pentru că şi-ar fi photoshopat o fotografie înainte de a o publica pe reţelele de socializare, pentru a părea mai slabă. Dacă în mod normal fanii nu reacţionează la faptul că vedetele retuşează fotografiile care apar în reviste, de această dată s-au simţit păcăliţi că Beyonce a postat fotografia editată, voind să pară o poză de moment, neplanificată, realizată în curtea casei sale.

Dar odată ce a reuşit să-şi revină în formă, Beyonce nu mai are nimic de ascuns şi se afişează cu încredere la plajă, în costume de baie minuscule.

Iată ce fac vedetele pentru a arăta perfect în costum de baie:
1 din 6

Beyonce

La începutul acestui an, Beyonce, împreună cu soţul său, rapperul şi producătorul Jay-Z, au fost convinşi de un prieten de familie să încerce o cură de detoxifiere de 22 de zile. În tot acest timp, cântăreaţa a consumat numai produse vegetale, multe sucuri şi apă. Rezultatele s-au văzut imediat. Vedeta a slăbit mult şi a declarat ulterior că a descoperit cu adevărat beneficiile unui stil de viaţă sănătos.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod