Frumuseţe. Cum arată cu adevărat vedetele "perfecte". 5 imagini neretuşate

O fotografie needitată a fostului supermodel Cindy Crawford i-a şocat pe cei care erau convinşi că starul american arată impecabil chiar şi la 48 de ani.

1 din 6

Cindy Crawford

Fotografia a fost realizată pentru numărul din decembrie 2013 al revistei Marie Claire din Mexic, dar nu a fost niciodată publicată. Dar în urmă cu două zile, poza a devenit virală pe internet după ce a fost postată pe Twitter, provocând o adevărată undă de şoc. Dar nu pentru că Cindy Crawford nu ar arăta încă foarte bine pentru cei 48 de ani ai săi, ci pentru diferenţele incredibile dintre imaginea promovată de obicei şi realitate.

Cei mai mulţi dintre cei care au reacţionat la vederea pozei s-au declarat revoltaţi de editarea excesivă a fotografiilor şi de faptul că imaginea reală a unei femei în vârstă de 48 de ani are şanse minime de a fi publicată într-o revistă.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elisa pe 18 Feb 2015, 14:02
    Dar cerceii ce aveau?

    De ce au disparut cerceii din poza retusata? Desi foarte asemanatoare, mi se par totusi doua poze diferite. Normal ca imbatranesc si artistii, doar nu sunt supraoameni.

    0
    0

  • civis rumanum sum pe 17 Feb 2015, 23:54
    Ete nah

    Ce credeau bamblegii, ca are pelea ca sticla ? Pacat de fetele care se tot dau cu creme si produse, alea otravesc si mai tare, iar corpul e corp.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod