Frumuseţe. 4 tratamente naturale pentru corp care te ajută să arăţi foarte sexy goală

Cea mai importantă regulă pentru a fi sexy este să te simţi bine în pielea ta.
Câteva ritualuri simple de înfrumuseţare, cu produse naturale, îţi vor oferi încrederea că arăţi impecabil atunci când renunţi la haine pentru iubitul tău. Iată ce trucuri de îngrijire să încerci pentru o piele catifelată:
 

Exfoliere

 

Pe timpul iernii pielea este mult mai uscată ca de obicei, în special din cauza hainelor groase, a temperetaurilor scăzute de afară şi a aerului uscat din interior. La suprafaţa pielii se acumulează celule moarte, care formează un strat uscat şi neplăcut la atingere. Exfolierea este pasul esenţial care te va ajuta să elimini aceste reziduri de pe pielea ta pentru ca apoi substanţele hidratante pe care le foloseşti să pătrundă eficient în straturile profunde.
 
Exfoliază-ţi întreg corpul cu ajutorul unei perii pentru corp pe care să o foloseşti pe pielea uscată, înainte de baie. Dacă preferi o exfoliere în timpul duşului, amestecă o ceaşcă cu mălai cu două linguri de miere şi suficientă apă încât să se formeze o pastă groasă. În timpul duşului, masează-ţi tot corpulu cu acest scrub natural şi apoi clăteşte-te.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod