Frumuseţe. 4 schimbări la care nu te-ai fi aşteptat să te facă mai frumoasă



Dormi pe o pernă înaltă

Situarea capului la un nivel puţin mai înalt decât restul corpului reprezintă o soluţie simplă de a scăpa de pungile de sub ochi şi de aspectul de faţă umflată dimineaţa. Stimulezi în acest fel circulaţia, evitând ca fluidele să rămână blocate în ţesuturile de la nivelul feţei.

Foloseşte o pernă ceva mai înaltă sau aşază o pernuţă decorativă sub perna ta obişnuită pentru a o înălţa.


Stai în picioare

Vânezi scaunele libere din autobuz în drum spre serviciu? Este în beneficiul tău să le ratezi... Cu cât stai mai mult pe scaun, cu atât starea ta de sănătate, dar şi frumuseţea, vor avea de suferit.
Provoacă un lanţ întreg de efecte negative: muşchii spatelui îşi pierd vigoarea, iar tu vei sta tot mai aplecată, fapt care te va determina să respiri superficial. Iar dacă respiri superficial, celulele nu mai primesc suficient oxigen, iar toxinele rămân blocate în ţesuturi. De asemenea, circulaţia la nivelul feselor şi picioarelor este îngreunată, cauzând apariţia sau agravarea celulitei sau a varicelor.

Dacă îţi petreci mai mult de opt ore pe zi la birou, alternează perioadele de stat pe scaun cu cele de lucrat în picioare.
Aşază laptopul pe un suport înalt, astfel încât să poţi sta în picioare şi să tastezi comod. Şi mingea pentru fitness este o variantă de luat în calcul, dacă nu poţi lucra stând în picioare.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod