Frumoasa si in ochii celorlalti

S-a dus vremea aventurilor si timpul cand iti permiteai sa fii neglijenta cu imaginea ta. Acum codurile vietii sociale sunt demne...
S-a dus vremea aventurilor si timpul cand iti permiteai sa fii neglijenta cu imaginea ta. Acum codurile vietii sociale sunt demne de luat in clacul pentru tine. Ai o intalnire de afaceri? Iesi la masa cu prietenii? Neglijenta se penalizeaza! Regula de aur pentru a avea succes si a fi admirata este: fii perfecta!

Iata ce admira ceilalti la tine si cam cum trebuie sa arate o femeie frumoasa.

Piele perfecta


Este o carte de vizita pentru noi in raport cu exteriorul, ea ne inveleste si ne protejeaza. Semnalele ei ne tradeaza: pete, roseate, acnee. Pielea este un semn de echilibru sau de dezordine interioara, un semnal al stapanirii de sine. De politete chiar, asa cum cred japonezii care acorda tenului lor o atentie deosebita. De aceea, femeile care vor mereu sa arata bine si sa afiseze un ten perfect sunt prietene la catarama cu fondul de ten.
Ti-l recomand pentru ca ajuta. Nu exagera insa. Indiferent daca este interesant ceea ce spui sau nu, in multe cazuri vei fi judecata dupa aspectul tau.

Acorda o mare atentie pensatului pentru ca sprincenele crescute nu dau bine. Ele intuneca tenul si te arata exact asa cum nu vrei sa pari, adica neingrijita. De asemenea, foloseste creme adecvate tipului tau de ten si nu uita sa mergi periodic la cosmeticiana. Trateaza orice problema a tenului in cel mai scurt timp pentru ca tot ce ai pe fata e extrem de vizibil.

Elimina excesul de sebum. Acesta este foarte inestetic si se lasa observat mai ales la cinele de la restaurant, reuniunile dintr-o sala incalzita sau in spatiile deschise, climatizate. Foloseste o lotiune tonifianta, un produs care inchide porii si nu uita de pudra.
Poti apela la ea ca solutie de urgenta.

Par ireprosabil


Acesta este inca un element cheie al lookului femeii de success. Nici nu se pune problema sa ai parul lins, despicat la varfuri, fargil si lipsit de stralucire. Iar daca este murdar, mai bine nici nu iesi din casa. In caz contrar faci o greseala nepermisa si iti va fi greu sa o dai uitarii. De fapt nu tie, ci celorlalti.

Ca sa ne lamurim, parul tau ar cam trebui sa arate mereu ca si cum ai fi iesit de la coafor. Ei bine nu chiar mereu, ci macar in zilele importante. Inspira-te din sfaturile stilistilor si vei vedea imediat rezultatele in privirea si stima celorlalti.

Un sampon purificator iti este indispensabil pentru a curata radacinile axfisiate de matreata, praf si alte impuritati.
Foloseste-l o data pe saptamana, in paralel cu un sampon obisnuit si nu la fiecare spalare.

Alege-ti o tunsoare si o culoare care te avantajeaza si iti pune trasaturile fetei in evidenta. Poti face alegerea buna doar urmand sfatul unui specialist. Daca esti vopsita, nu iti schimba radical culoarea si intretine-o intre doua vopsiri cu un sampon nuantator potrivit. Nu lasa radacinile sa iti creasc prea mult. Este inestetic si face parte din categoria detaliilor demne de cartonas rosu.

Dinti imaculati


Poate nu iti vine sa crezi, dar au o mare influenta in ceea ce priveste esecul sau reusita in cariera. Dintii ne reflecta pofta de viata deci nu ii ignora. Stii ce ai de facut: vizite periodice la dentist pentru albire, detartraj si intretinerea danturii si spalat pe dinti de doua ori pe zi.
Nu iti expune dintii la socuri termice, deci evita mancarurile fierbinti sau foarte reci.

Parfumul suav si discret


Cand iti alegi parfumul, gandeste-te ca trebuie sa miroasa bine, sa ii adori aroma dar sa nu iti agasezi seful sau clientii. Trebuie doar sa raspandesti o mireasma suava in jurul tau. Nu folosi o cantitate prea mare de parfum si nici nu le combina intre ele. Parfumul in exces este chiar deranjat si nici pe departe placut. Daca ai un parfum de calitate, nu este nevoie sa il improspatezi in cursul zilei, e suficient cel pulverizat dimineata.
 

Comentarii (22)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marcela pe 26 Mar 2009, 16:05
    sfaturile de mai sus

    credeti ca toate femeile din romania au posibilitatea de a merge periodic la saloanele de infrumutesare etalate mai sus?toate am vrea sa fim frumoase si sa aratam bine si ingrijite,dar din pacate ,multe femei se multumesc sa aiba ce le pune pe masa familiei la ora pranzului,dara_mite sa mearga la salon.

    4
    0

  • mona pe 5 Mar 2009, 09:27
    nu prea sunt de acord cu articolul

    oare e prea devreme maciajul la 15 ani?

    3
    0

  • cornelia pe 13 Ian 2009, 02:34
    frumusete

    eu cre ca cel mai bn si mai frumos ie sa fi naturala nu estetice si altele dar asa la o sarbatoare ceva trebuie sa faci un pic de machiaj ie foarte normal si angrijire dar cel mai bn angrijirea ca ancrjirea te arata frumos si naturala asta e parerea mea.naturalaaaaaaaaaa an tot deuna esti frumoasa..............ecttttt

    1
    0

  • tanyyya pe 24 Nov 2008, 14:28
    :-/?

    mda....sunt in mare parte de acord cu dorina......desigur o femeie frumoasa e acea fem naturala...nu o barbie ....plina cu fond de ten....rimel....si bla bla....si de parka nu ar fi destul mai au si nijte fitze in cap :)) auuu zici k ele is madonna , dar de fapt sunt .....aiurea .....in legatura cu fondul de ten nu sunt de acord....mda cateodata merge ....dar sa consumam 10 tuburi pe an nu cred k e tocmai sanatos pt tenul nostru.....care cred eu k imbatraneste ...de la atata fond de ten :(:(

    0
    0

  • LaLa pe 27 Oct 2008, 18:06
    :)

    parerea mea e k fiecare femei trebuie sa se ingrijeasca,adica parul spalat .un ten luminos,un machiaj finut,unghiile facute(macar cu lac),shi pielea corpului hidratata(pt cele care nu dispun de prea multi bani shi crema Doina e foarte buna).sunt de acord k trebuie sa fi la fel de frumoasa atat in interior cat shi exterior dar degeaba ejti u prietenoasa,sociabila,ai un suflet bun shi etc....dak arati k muma padurii........o femeie frumoasa trebuie sa stie sa le combine pe toate........e ok k atunci cand faci mancare sa fie imbracata lejer sau nemachiata.......dar cand esti pe strada e neaparat sa fii ingrijita.....NU perfecta......DOAR ingrijita

    0
    0

  • catalina pe 30 Sep 2008, 12:40
    Nimeni nu-i perfect

    Sunt niste idei care le poti pune in practica......dar nu in todeauna.

    0
    0

  • raluca raluka pe 20 Sep 2008, 18:31
    brtanzetu

    am nascut si nu imi place cum arat nu stiu ce sa fac

    0
    0

  • annn pe 17 Sep 2008, 11:55
    frumusete.......

    frumusete exterioara, prin neglijenta se traduce ca aceea femeie nu are timp, e prea aglomerata de program....hai ca nu poti fi perfect in toate, poti fi frumoasa si fara machiaj sau tzoale sclipicioase, frumusetea poate veni si din interior...e adevarat ca e placuta o femeie gatita...vai cat efort...parul , ochii, unghiile, dar ceva ceva tot neglijezi....:(((( Eu sunt considerata frumoasa, de multe ori ma imeste lumea, ce vad ei frumos la mine ca nu ma piptan cu zilele, unghiile nu le fac cu lunile???!!! daca ma pun la 4 ace tot nu e bine, ma deranjeaza ca sunt masurata din priviri, soferii clacsoneaza, e obositor sa fii si frumoasa, trebuie sa fii placuta. Prefer sa fiu placuta decat frumoasa.:))) prefer sa fiu imperfecta decat perfecta, perfecte sunt astea de pe coperta revistelor.....nu o femeie banala care nu stie cum sa -si faca treburile mai iute ca trece ziua si ea se tot oglindeste.......:((( ocaziile speciale da. Intalniri de afaceri, da....dar nu cand si duci gunoiul......faci pita pe tocuri de 10 cm. etc.

    1
    0

  • 2007floryna pe 16 Sep 2008, 16:20
    ....

    be the one not anyone:D

    1
    0

  • yazigy pe 15 Sep 2008, 23:55
    fond de ten?

    nu am folosit niciodata ... k nu am avut probleme sau nemultumiri... dar e o varianta pana la urma... am momente cand nu.mi vine sa ies din casa din cauza la o pata rosie pe nas ... si asi apela cu placere la un fond de ten, dar pentru k mi se intampla rar, am ezitat sa.mi cumpar. dar totusi " cititi tot, si retineti ce e bun".

    0
    0

  • yazigy pe 15 Sep 2008, 23:49
    perfect

    kiar stateam pe ganduri daksa ma duc la un stylist... dar m.am hotarat, parul meu trebuie sa fie ireprosabil...in rest sunt multumita;) articolul asta m.a facut sa ma simt si mai frumoasa:*

    0
    0

  • anca pe 13 Sep 2008, 21:19
    :D

    parerea mea e ca fetele care spun ca cea mai importanta e frumusetea interioara au o prb cu cea exterioara ...consider ca ambele sunt importante si ac frumusetaea exterioara nu treb neglijata si nu consider a fi aceasta un tel imposibil de atins:D

    0
    0

  • raluca_georgiana pe 10 Sep 2008, 17:00
    prima impresie

    intotdeauna prima impresie conteaza!!daca afisezi un aspect ingrijit ceilalti din jurul tau te va considera o persoana placuta si apoi vor avea ocazia de a vedea si frumusetea din interiorul tau..intotdeauna trebuie sa afisezi un aspect imaculat..iti va da incredere in tine si vei creste in ochii celorlalti.

    0
    0

  • Dorina pe 8 Sep 2008, 22:16
    femeia naturala

    Ce fel de femeie perfecta?..Astea nu sunt sfaturi!..Acoperiti-va cu fond de ten?..Lasa ca am facut asta mai bine de 1 an..zi la zi...si credeti-ma am capatat acum o alergie...acnee. In primul rind un ten frumos e cel care e ingrijit, adica sa fii curata, sprincenele aranjate, ochii ingrijiti, putin colorati, iar un cos nu e mare lucru. O femeie frumoasa dupa parerea mea..este acea femeie inteligenta, ingrijita, curata, modesta..asta e! Nu o Barbie cu o masca alba pe fata, si sprincene false, pentru ca asta deacum e o femeie falsa. Trebuie sa fim naturale!!

    0
    0

  • afrodita girl pe 8 Sep 2008, 03:08
    produse profesionale din USA

    Ne puteti adresa orice intrebari referitoare la produsele disponibile pe site sau in stoc si ptr. comenzi pe adresa noastra de email .Asteptam sa ne vizitati si sa va oferim solutiile noastre competitive, din punct de vedere calitativ, dar si financiar. Punem astfel la dispozitia o gama larga de produse cosmetice profesionale menite sa ofere satisfactie deplina clientului final. Cataloage traduse in lb romana si preturile in RON : Produsele profesionale ptr par : L`oreal Professional , Tigi BedHead , Joico , K-pak , Schwarzkopf Professional , Wella Professional , L`oreal Natures Therapy , Matrix , Bonacure , Redken Woman & Men , L`oreal Textureline , Kerastase etc. Produse ptr machiaj : Lancome , L`oreal , MAC, Clinique , NEUTROGENA , Revlon , Estee Lauder , Elizabeth Arden etc. Produse ptr ten uscat/gras/mixt : Clinique, Lancome, Estee Lauder etc. Produse profesionale ptr unghii : O.P.I , Creative Nail Design , China Glaze , Orly etc. Produse prfesionale ptr vopsirea/decolorarea parului : L`OREAL pROFESSIONNEL, IGORA ROYAL SCHWARZKOPF, JOICO VEROCOLOR, MATRIX SOCOLOR, ETC.

    0
    0

  • marcel pe 7 Sep 2008, 20:31
    te vreau

    salut esti tare frumoasa si daca sepoate sa facem cunostinta astept raspunsul ta frumoaso

    0
    0

  • Dana pe 7 Sep 2008, 08:28
    Conteaza.

    Gabriela Conteaza foarte mult aspectul fizic, nu poti sa stai ca o nesimtita cu probleme ale tenului, cu un par a la cruela, cu niste dinti ingalbeniti sau cu potcoave in loc de manichiura/pedichiura, dar astea trebuie sa intre in firesc, respectul de sine (si fata de ceilalti in definitiv) nu se poate insufla prin sfaturi de genul "fii perfecta" , e ceva ce se naste in subconstient. Nu iti ia mai mult de o ora pe zi sa arati prezentabil si astfel restul timpului evident il dedici altor aspecte : viata profesionala, familie, intelect...a-ti respecta corpul nu exclude respectul pentru "spirit", dimpotriva.

    0
    0

  • Gabriela pe 6 Sep 2008, 12:46
    Jordan

    exact la ultima replica a Gloriei ma refeream.Este exact pe dos.Suntem prea incurajate sa dam atentie numai aspectului exterior iar articolul in sine nu ma dranjeaza cat titlul si replica "fii perfecta" sub care este incadrat.ar trebui sa invatam sa ne apreciem pe noi ca femei si ca oameni intelectuali,spirituali si etc.nu sa accentuam idealizarea noastra la o masca de portelan.

    0
    0

  • gloria pe 5 Sep 2008, 13:58
    nu

    a avea piele perfecta nu inseamna sa acoperi acneea cu fond de ten..articolul putea sa incurajeze consumul de fructe si eliminarea toxinelor.. ma rog, de parca problema femeilor e ca nu folosesc suficiente cosmetice..e de fapt pe dos

    0
    0

  • elena pe 5 Sep 2008, 13:53
    respectul de sine

    conteaza si frumusetea interioara,si cea exterioara>nu suntem de vina ,mai ales noi,femeile,ca in ziua de azi ,frumusetea exterioara conteaza cel mai mult!DAR ,privind articolul,daca o femeie are respect de sine,atunci SI frumusetea exterioara isi spune cuvantul,asadar ,de ce sa nu le avem pe amandoua???

    0
    0

  • Jordan pe 5 Sep 2008, 12:01
    de acord cu articolul

    D-na Gabriela, nu este un tel imposibil sa ai grija de propria persoana, imaginea conteaza enorm in ziua de azi fie ca vrem, fie ca nu. Dar acest articol prezinta lucruri esentiale, elementare chiar, care TREBUIE facute de oricine care are pretentii macar minime de la el...un spalat, un periat, un parfumat nu reprezinta ceva de neatins...

    0
    0

  • Gabriela pe 5 Sep 2008, 11:48
    Poftim?!

    "Regula de aur pentru a avea succes si a fi admirata este: fii perfecta!" Aveti impresia ca femeile din ziua de azi se considera mult mai frumoase interior decat in exterior si au nevoie de sfaturi in directia exterioara de gen:Fii perfecta. -?- dimpotriva.Este important sa reflecti frumusetea interioara si in exterior dar nu prin astfel de sfaturi care tind catre un tel imposibil.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod