Femeile nu sunt toate egale cand e vorba de celulita!

Fiecare dintre noi avem o prietena care mananca ce ii place si nu are nici strop de celulita! Insa majoritatea femeilor, in ciuda tuturor eforturilor lor (diete, exercitii fizice, masaje anti-celulitice), nu pot scapa de pielea aceea incapatanata cu aspect de coaja de portocala de pe coapsele lor!
Fiecare dintre noi avem o prietena care mananca ce ii place si nu are nici strop de celulita! Insa majoritatea femeilor, in ciuda tuturor eforturilor lor (diete, exercitii fizice, masaje anti-celulitice), nu pot scapa de pielea aceea incapatanata cu aspect de coaja de portocala de pe coapsele lor!

Nu este drept, dar este un fapt biologic: un stil de viata neechilibrat (fara destule exercitii fizice, indoparea cu mancare, oboseala sau stresul), nu este singura cauza a celulitei, ea se afla de asemenea in genele noastre. Femeile nu sunt egale atunci cand este vorba de celulita: anumite femei ard multe grasimi si depun foarte putine, in timp ce altele au exact profilul opus.

Inspirati de aceasta informatie, biologii Biotherm au creat un produs pentru a depista celulita, indiferent de originea sa, daca este behaviorista ori genetica.

UN PROGRES MAJOR IN CERCETAREA PROCESULUI DE SLABIRE: ACTIVAREA AMPK - O DESCOPERIRE CHEIE IN CENTRUL CELULELOR ADIPOASE

Cele mai recente cercetari au marit cunostintele noastre in privinta modalitatii in care este controlat metabolismul lipidic si glucidic.
Toata aceasta munca a scos la lumina o enzima care joaca un rol predominant: AMPK.
 
AMPK este o proteina care permite reglarea exacta a nevoilor de energie si a disponibilitatilor din celule si tesuturi. Aceasta contribuie la reducerea sintezei acidului gras, ceea ce duce la lipogeneza in tesutul adipos, si la facilitarea redistribuirii productiei de energie printre celulele adipoase. Ea pastreaza vitalitatea tesutului adipos prin redistribuirea productiei de energie in asa fel incat este optimizata functionarea.

PENTRU PRIMA DATA, BIOTHERM DEMONSTREAZA ACTIUNEA ASUPRA AMPK

Phytosveltyl™, un complex nou care si-a aratat pentru prima data* capacitatea de a activa aceasta proteina, a fost integrat in formula CELLULI LASER SLIM.CODE de catre biologii Biotherm. (*in testele vitro.).

DEPISTAREA CELULITEI INDIFERENT DACA ORIGINEA SA ESTE GENETICA ORI BEHAVIORISTA

CELULITA: UN FENOMEN CU MAI MULTI FACTORI

Exista o multitudine de mecanisme la originea celulitei: lipogeneza, depunerea grasimilor, lipoliza, oxidarea acizilor grasi, diferentierea celulei adipoase ... Insa rolul pe care il joaca fiecare mecanism in formarea celulitei variaza de la femeie la femeie si se modifica in functie de predispozitia sa genetica.


CELLULI LASER SLIM.CODE: O FORMULA CU MAI MULTE TINTE PENTRU A DEPISTA CELULITA INDIFERENT DE ORIGINEA SA!

Pentru a depista celulita, indiferent daca originea sa este behaviorista ori genetica, cea mai buna solutie este o solutie cu mai multe tinte. Biotherm a creat o formula cu ingredienti activi pentru a tinti fiecare din mecanismele de formare a celulitei: o abordare cu mai multe tinte pentru a lupta cu o problema care are mai multi factori.  Este depistat fiecare  aspect al celulitei, indiferent de realitatea genetica a fiecarei femei in parte.

  • Pentru a creste arderea grasimilor – ingredienti activi lipolitici(cafeina)
  • Pentru a limita depunerea grasimilor – ingredienti activi anti-lipogeneza (yerba mate + extract de cafea verde)
  • Pentru a facilita drenajul si a stimula micro-circulatia - ruscus si gingko
  • Pentru a reduce dezvoltarea noilor celule adipoase  – extract de lotus sfant
  • Si, pentru prima data, pentru a activa AMPK in scopul reglarii mecanismelor de ardere a grasimilor si  de depunere a grasimilor – Phytosveltyl

O FORMULA EFICIENTA PENTRU FIECARE TIP DE MANIFESTARE A CELULITEI
 
Indiferent daca este de origine genetica ori behavioristica, celulita se manifesta de asemenea in mai multe moduri.

Pentru anul 2010, Biotherm foloseste prima schema de manifestare a celulitei, care clasifica celulita in trei grupe de manifestare. CELLULI LASER SLIM.CODE SI-A DEMONSTRAT EFICIENTA PE TOATE GRUPELE DE MANIFESTARE.

Cu ajutorul produsului CELLULI LASER SLIM.CODE aspectul vizual al celulitei se imbunatateste semnificativ dupa 4 saptamani la toate grupele, iar aspectul celulitei obtinut prin testul de ciupire se imbunatateste semnificativ dupa 10 zile la toate grupele.

REZULTATE CARE POT FI MASURATE, REZULTATE CARE SUNT VIZIBILE LA SUPRAFATA

REZULTATE MASURABILE...

Pana la - 0.4 centimetri in 10 zile pe coapse
*Masurarea in centimetri in jurul coapselor pe 12 voluntari dupa 10 zile – Rezultate medii pe 36 femei intre 20 si 44.   

...VIZIBILE LA SUPRAFATA...
Efectul asupra pielii cu aspect de portocala prin scannerul 3D cu lumina structurata
 *Scanare cu lumina structurata 3D, vedere a cazului mediu al suprafetei pielii la T0, T10 zile si T28 zile

...CARE ISI DOVEDESC EFICIENTA
Reducerea grosimii tesutului adipos.
Descoperit cu ajutorul ultrasunetelor.
 
PENTRU ANUL 2010, SLABIREA = EFICIENTA = PLACERE

Biotherm crede cu tarie ca eficienta inseamna si placere...
CELLULI LASER SLIM.CODE este, inainte de toate, o textura  sidefata, de nuanta caisei, care intra in piele si o invaluie intr-un finisare delicata, matasoasa.
Acest tratament umed, de nuantare ne rezerva si o alta surpriza...

CELLULI LASER SLIM.CODE este de asemenea un parfum  care creeaza dependenta, compus in proportie de 25% din uleiuri esentiale de citrice  (lamaie, portocala, bergamot si lamaie), ce dezvaluie  o nota de varf de hesperidum condimentata cu piper, nucsoara si ghimbir. Notele florale mijlocii de trandafir si muscata infloresc pe notele de mosc, de padure ale cedrului si lemnului de santal.

Perspectiva unei placeri infinite si a corpului pe care il visai...
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihai pe 9 Mai 2010, 23:29
    Celulita nu mai este o problema!

    Gaseste mai multe informatii pe www.suplimentenaturiste.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod