"Eterna si fascinanta" goana dupa cumparaturi

Luna decembrie aduce cu sine una dintre, am putea spune, "marile enigme de sezon". Ai ghicit, este vorba despre ce cadouri vei cumpara! Oricat de bine i-ai cunoaste pe cei carora le vei face daruri, problema tocmai de aici apare: ai sentimentul ca in anii trecuti le-ai luat cam tot ce si-au dorit si ai ramas pur si simplu in pana de idei. Ei bine, solutii exista intotdeauna.

Produsele de ingrijire si infrumusetare nu vor da gres niciodata. Intotdeauna va aparea ceva nou si irezistibil in domeniu (doar imaginatia producatorilor este inepuizabila!), iar rudele si prietenii tai vor fi, cu siguranta, incantati. Da, chiar si barbatii...
doar se stie cat le place sa aiba grija de infatisarea lor, multi dintre ei fiind incantati sa primeasca in dar produse de ingrijire - cu atat mai bine daca fac parte dintre cele mai recente linii ale producatorilor consacrati in domeniu!

Bineinteles ca te lovesti de problema "De unde sa stiu daca ii va placea, sau daca nu are deja acest produs?", intrebare care apare mai ales daca nu cunosti foarte bine persoana respectiva. Este momentul sa intre in actiune celebrele certificate cadou (vouchere), cu ajutorul carora pot beneficia de servicii (cu cat mai sofisticate, cu atat mai bine) din partea firmei care le-a eliberat.


Marea ta provocare este sa gasesti ceva intr-adevar deosebit, inedit, ce nu au ocazia sa incerce foarte des. Cu siguranta, ai de unde alege: tratament facial complet pe baza de lava vulcanica, masaj oriental, impachetari cu alge marine, ciocolata...

Daca este vorba de o persoana mai in varsta (mama, o matusa, sau - de ce nu? - chiar bunica), opteaza pentru un set de produse sau un tratament de combatere a ridurilor si intinerire a pielii. Doamnele mai in varsta din familie vor fi foarte fericite daca vor primi asemenea produse. Ai grija insa: nu cumpara "cadouri in serie", cu alte cuvinte acelasi lucru pentru toata lumea.
Vor avea sentimentul ca ai incercat doar sa te achiti de o sarcina. Stii, cu siguranta, cam ce-i place fiecareia.

Vrei sa-i trimiti un cadou unei rude sau prietene care locuieste departe, in alta localitate sau chiar in alta tara? Ar trebui sa fie ceva mai complex, doar va vedeti atat de rar si daca tot faci un gest atat de frumos, fa-l pana la capat cum se spune.

Un colet care sa contina produse si accesorii de machiaj (in cazul acesta, voucherele nu sunt suficiente, mai ales ca este vorba de o persoana pe care nu o intalnesti frecvent) este o idee foarte buna. Iata un exemplu de ce ar putea contine un astfel de colet: un parfum despre care stii cu siguranta ca-i va placea, un set de buretei si pensule de machiaj, un fard de obraz, unul de ochi si un lipgloss si, adaugat la toate acestea, un voucher.


Este bine sa ai la indemana si cateva produse pentru asa-numitele "situatii de urgenta" - altfel spus, vin niste musafiri neasteptati si traditional ar fi sa le oferi un cadou. Sapunurile sculptate in cele mai diverse si nostime forme si avand arome ispititoare (cel mai bine ar fi ca esentele sa fie de sezon: scortisoara, portocala, mar copt, etc.) te pot scoate din impas.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod