Estetica preventiva - The Spa Detox

Un corp sanatos si o piele frumoasa sunt strans legate de capacitatea organismului nostru de a elimina toxinele inainte ca acestea sa afecteze in mod nefast buna lui functionare. Eliminarea acestor toxine contribuie in mod semnificativ la pastrarea unei stari de sanatate excelente, printr-o revigorare a tesuturilor, iar rezultatele sunt vizibile si la nivelul pielii: un ten luminos, scaderea in greutate, un abdomen plat si eliminarea nesuferitei celulite.

Cu toate ca acest proces are loc in mod natural, de multe ori este incetinit din motive ce tin atat de noi, cat si de mediul in care traim.
Stresul, poluarea, dieta dulce si grasa, lipsa de miscare - toate acestea duc la o incetinire a procesului de detoxifiere, ceea ce are urmari neplacute pe plan fizic si psihic. Iar una dintre cele mai neplacute consecinte este imbatranirea prematura.

Pentru aceasta, estetica preventiva a gasit formula optima de a pastra frumusetea prin sanatate, prin intermediul programului The Spa Detox. Ce implica acesta? Este vorba despre un program care se concentreaza pe masuri preventive, anticipand aparitia problemelor si tratandu-le in faza lor incipienta.


Metoda cuprinde trei faze: diagnosticarea, tratarea si reducerea de toxine din organism.

Diagnosticarea ia in considerare toate cauzele care contribuie la acumularea unui exces de toxine (genetic, stres, meserie, dieta sau poluare). Este nevoie de completarea unui formular cu intrebari legate de starea de sanatate si stilul de viata. Numai intelegand motivele care au dus la acumularea de toxine se poate schita un program personalizat care sa dea rezultate.

Formular:
  • Varsta, sex, activitate hormonala, interventii chirurgicale, tensiune arteriala, dieta, activitate fizica, fumat, consumul de alcool, etc.

  • Starea de sanatate a parintilor si bunicilor.

  • Simptome de intoxicare: balonari dupa masa, gaze, dureri abdominale, gust amar in gura, dureri de cap, alergii, transpiratie (abundenta sau nu), umflarea mainilor sau picioarelor.


  • Tratarea include urmatoarele proceduri: sauna, impachetari, sunspectra, masaj de drenaj limfatic si relaxare.

    Reducerea de toxine prin corectarea stilului de viata si prin dieta (se recomanda evitarea produselor lactate, alimentelor procesate, a bauturilor gazoase dulci si a dulciurilor).


    Cella Center ">

     

    Comentarii (1)

    POSTEAZA COMENTARIU
    Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

    • ana pe 2 Iun 2008, 02:31
      produsele gerovital

      eu ma aflu in italia, roma unde pot gasi produsele d-voastre? si prezurile, va multumesc

      0
      0

    Posteaza comentariu

    Greu de citit? Regenerare cod