Epileaza-te difinitiv chiar la tine acasa!

Inca din Antichitate, atat femeile cat si barbatii indepartau parul nedorit prin diferite metode, acest gest reprezentand un standard de frumusete si de apartenenta la o clasa sociala superioara. Astazi, aparitia epilarii definitive cu IPL (lumina intens pulsata) a impus noi standarde de frumusete, devenind o prioritate in cosmetica si o metoda tot mai des folosita de femeia moderna.
In aceasta vara lasa grijile acasa si bucura-te de o piele catifelata in fiecare zi!

Inca din Antichitate, atat femeile cat si barbatii indepartau parul nedorit prin diferite metode, acest gest reprezentand un standard de frumusete si de apartenenta la o clasa sociala superioara. Astazi, aparitia epilarii definitive cu IPL (lumina intens pulsata) a impus noi standarde de frumusete, devenind o prioritate in cosmetica si o metoda tot mai des folosita de femeia moderna. Dar cum aceasta este si foarte ocupata, a aparut un aparat care permite eliminarea definitiva a firelor de par nedorite in deplina siguranta in confortul propriei locuinte.
Nu numai ca nu trebuie sa inseram in program vizitele la salon, dar este si mult mai ieftin, sigur si foarte usor de folosit.


Si ca o noutate absoluta, acum pot fi tratate aproape toate zonele corpului: picioare, brate, axila, linia bikinilor, spate, piept si chiar fata.
Cum functioneaza? Firul de par (melanina din acesta) absoarbe lumina emisa de aparat si o transforma in caldura, distrugand astfel firul de par de la radacina. Cu cat exista mai multa melanina in firul de par (este mai inchis la culoare) cu atat procesul de eliminare a parului este mai eficient.
Prin urmare, aparatul actioneaza asupra radacinii firului de par fara a afecta zona inconjuratoare.

Ce are nou acest aparat? In primul rand zona tratata cu un singur flash este mai mare, protectia suplimentara cu care este prevazut, posibilitatea de a trata si zona fetei si mai ales numarul foarte mare de flash-uri  al unui cartus: 30 000.

Imagineaza-ti cum ar fi sa ai in permanenta o piele fina, fara grija epilarii. Aparatul de epilare definitiva IPL Hair Remover poate face ca visul sa devina realitate.


Acum e momentul sa incepi! Pregateste-ti pielea pentru vara si profita de oferta speciala de pe www.luxbeauty.ro!
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andreea pe 20 Apr 2011, 21:03
    Pret cartus?

    Si cartusul la ce pret este?

    0
    0

  • kisskmy pe 20 Apr 2011, 20:08
    ...

    cel de care vorbesc eu e 1550 ron. ma puteti contacta pt detalii.

    0
    0

  • Gaby pe 20 Apr 2011, 11:45
    Cartus

    Pretul aparatului este 2760 Ron, iar cartusul se poate schimba la terminarea celor 30 000 de flash-uri. Gasiti mai multe informatii pe site-ul mentionat in finalul articolului: www.luxbeauty.ro.

    0
    0

  • dugan pe 20 Apr 2011, 10:28
    pret

    puteti sa ne oferiti mai multe detalii, eventual si un pret?

    0
    0

  • Irina pe 20 Apr 2011, 09:32
    Pret?

    La ce pret l-ati achizitionat ? De unde ?

    0
    0

  • kisskmy pe 19 Apr 2011, 22:35
    ....

    mda. si dupa ce consumi cele 30.000 de impulsuri ce faci?iti iei alt aparat?:)) multora vi se pare enorm 30.000 de impulsuri dar ati numarat sa vedeti cat consumati? si la ce pret are.. eu va recomand silk'n. e cu cartuse pe le schimbati de cate ori vreti, il puteti folosi in familie, intre prietene fara sa va ganditi ca ramaneti fara impulsuri.

    0
    0

  • Ioana pe 19 Apr 2011, 16:04
    Am eliminat definitiv parul!

    Eu mi-am cumparat acest aparat si sunt foarte multumita de el. Am scapat definitiv de firele nedorite in intimitatea sufrageriei mele.Este cea mai buna achizitie si cea mai buna varianta pentru femeile care doresc sa elimine definitiv parul dar nu au timp sa mearga la salon.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod