Dr. Oz: Cum te ajută oţetul de mere în ritualul de înfrumuseţare

Curăţă tenul de impurităţi şi absoarbe excesul de sebum, lăsând pielea mult mai luminoasă şi catifelată la atingere.
Oţetul de mere este un ingredient util pe care îl poţi folosi în ritualul tău de înfrumuseţare. Îl foloseşti pentru salate, dar el poate să îţi fie un aliat bun pentru îngrijire, deoarece are proprietăţi antibacteriene, explică Dr. Oz. Tenul şi părul tău vor beneficia de efectele spectaculoase în urma folosirii oţetului de mere.

Atenţie să nu-l foloseşti niciodată nediluat şi doar într-o cantitate foarte mică în combinaţiile pe care le faci!

Descoperă cum poţi să foloseşti oţetul de mere pentru a fi mai frumoasă!

1. Înlătură mătreaţa


Nu cheltui o avere pentru a cumpăra produse care promit că te scapă de mătreaţă. Dr.
Oz îţi recomandă să amestecă într-un flacon cu pulverizator părţi egale de apă cu oţet de mere. Pulverizează amestecul pe păr, după ce l-ai şamponat şi l-ai clătit. Lasă-l să acţioneze 15 minute, după care clăteşte părul cu apă călduţă. Specialistul recomandă folosirea acestui amestec de două ori pe săptămână, deoarece efectul antibacterian al oţetului va împiedica formarea cojilor pe scalp.


2. Elimină mirosul neplăcut al picioarelor


Înmoaie şerveţele umede pentru bebeluşi în oţet de mere şi foloseşte-le pentru a sterge picioarele. Acestea vor împiedica formarea bacteriilor care favorizează mirosul neplăcut.
De asemenea, Dr. Oz recomandă folosirea acestor şerveţele şi pentru zona axilelor, deoarece va împiedica mirosul neplăcut al transpiraţiei. Mirosul oţetului va dispărea de îndată ce se usucă pielea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod