Dr. Oz: Cele mai bune şi ieftine tratamente anticelulită. Acţionează rapid!

Există soluţii anticelulită care nu sunt scumpe şi nici nu necesită frecventarea unui salon de înfrumuseţare, susţine celebrul Dr. Oz. Află de la specialist care sunt cele mai eficiente tratamente care ameliorează aspectul celulitei!

Soluţiile anticelulită pe care le-a prezentat Dr. Oz în emisiunea sa "The Dr. Oz Show" sunt ieftine, au un efect temporar, dar extrem de eficiente, după cum explică specialistul.

Pe ângă aceste soluţii pentru exterior, trebuie să fii atentă la alimentaţie.

Nu poţi să modifici mulţi factori de risc pentru apariţia celulitei, însă poţi să o previi sau să o ameliorezi dacă ai grijă la ceea ce mănânci. Astfel, trebuie să eviţi:

1. Sucurile carbogazoase şi fresh-urile în exces;
2. Cafeaua în exces;
3. Alcoolul în exces;
4. Prăjelile şi alimentaţia de tip fast-food;
5. Mezelurile şi alte grăsimi animale preparate industrial (conserve, semipreparate, pate);
6. Dulciurile şi alimentele rafinate. 

Iată ce creme trebuie să vânezi atunci când vrei sa dea rezultate imediate:

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Giulia pe 26 Feb 2012, 15:18
    canadian tea

    scrie pe google ''canadian tea'' si o sa ti apara site-ul lor sau vreo farmacie care il comercializeaza.spor la slabit!

    6
    0

  • vio pe 26 Feb 2012, 13:55
    de unde il iei ??????

    pe unde se gaseste si cat costa ?mersi mult

    1
    0

  • Giulia pe 25 Feb 2012, 16:32
    eu am reusit sa slabesc

    Si eu am fost grasuta,am avut 73kg si am reusit sa slabesc 12kg in 2 luni. In primul rand vreau sa spun ca daca tu nu te simti bine in pielea ta,cu kg pe care le ai ,transmiti aceeasi stare si oamenilor de langa tine.Asa ca indiferent de kg in plus,de frumusete sau de hainele cu care suntem imbracate, trebuie sa avem o parere buna despre noi si sa ne vedem cele mai frumoase.Eu la 73 de kg nu ma simteam complexata,imi impuneam,oricum cel mai important este sa fii sanatoasa,dar sa nu ne luam dupa vorba aceea:,,omul gras e si sanatos'',poate doar frumos,frumosi suntem cu totii pana la urma.M-am hotarat sa slabesc dupa ce am vazut-o pe prietena mea ca a slabit in jur de 10 kg in cateva saptamani cu aerobic si ceai canadian Canadian Tea.Mi-am cumparat si eu ceai ,dar nu am mers si la sala,am facut in unele seri abdomene acasa dar atat. Am mancat cat de cat sanatos si am baut acest ceai zilnic ,care e foarte bun la gust.In 2 luni am slabit 12kg.Si nu uitati doamnelor:Atitudinea conteaza!!!

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod