Dr. Oz: 4 soluţii cu efect imediat care stopează îmbătrânirea pielii

Cunoşti semnele care te anunţă că pielea ta îmbătrâneşte prematur? Află de la Dr. Oz care sunt semnalele pe care ţi le dă organismul ca să aplici soluţiile recomandate pentru a împiedica îmbătrânirea prematură a pielii!

Te întrebi dacă nu cumva pielea ta îmbătrâneşte mult prea repede? Celebrul Dr. Oz îţi prezintă în cadrul emisiunii sale "The Dr. Oz Show" care sunt cele mai importante semnale pe care ţi le trimite corpul ca să te avertizeze că îmbătrâneşti mult prea repede.

Iată care sunt semnele cele mai îngrijorătoare şi ce soluţii cu efect rapid ai la îndemână:

 

1 din 5

1. Ai multe fire de păr alb?

Medicul dermatolog Howard Brooks care a fost invitat la emisiunea moderată de Dr. Oz explică cei mai importanţi factori de risc atunci când vine vorba despre încărunţirea prematură: moştenirea genetică şi stresul. Soluţia cu efect imediat pentru a împiedica albirea prematură a părului este să iei o doză zilnică de 1000 miligrame de chlorella (algă verde).
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mariuca pe 17 Aug 2013, 21:07
    stoparea ridurilor

    am o virsta de 65 ani,dar asa dintr-o data mi-au aparut o serie de riduri in mod galopant pe fata si-mi imbatrineste fata caci nici mama mea la 84 ani nu avea asa riduri.va rog din suflet,care ar fi o solutie pentru a stopa macar aparitia altora ,probabil si stresul sau sa fie si cafeaua un semnal.mentionez caci sint o cafengista dar nu fumez.as ruga un raspuns daca e posibil,pentru care va multumesc anticipat.

    1
    3

  • irina pe 6 Apr 2012, 13:59
    vitiligo

    va rog mult sa-mi spuneti daca stiti vreun tratament pt disparitia petelor albe cauzate de vitiligo....va multumesc anticipat !!!!

    8
    0

  • cauc marcela pe 5 Apr 2012, 11:45
    riduri de expresie

    as dori sa va intreb despre riduri,am riduri pe frunte si in jurul ochilor,va multumesc

    12
    8

  • APOSTOL VIORICA pe 5 Apr 2012, 08:34
    PLASTURI ANTIRID

    Unde se gasesc in Romania plasturi antirid?

    12
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod