Dove a lansat Manifestul pentru Frumusetea Adevarata.

moda

Reprezentanti media, personalitati admirabile din spatiul public romanesc, fotografi dintre cei mai talentati, s-au reunit in semn de adeziune si solidaritate cu mesajul campaniei Manifest pentru Frumusetea Adevarata.

Ideile promovate de Manifest au fost dezvoltate de discursurile unor vorbitori cu viziuni si preocupari diferite, dar convergente: Alexandra Gatej - Presedinte Unilever Europa
Centrala si de Sud, Dana Razboiu - Ambasador al Manifestului, Horia Roman Patapievici - scriitor, Stefan Cosma -fotograf, si moderatorul intalnirii - Razvan Exarhu.

Horia Roman Patapievici a reusit, si de aceasta data, sa incante intreaga asistenta. El a facut o paralela foarte
interesanta intre standardele de frumusete ale grecilor si cele actuale, individualitatea suverana a fiecarei fiinte si absurdul tentativei civilizatiei moderne de a aseza viata in formate de serie.

Violonista Cristina Anghelescu a delectat audienta cu un moment special.
Invitatii au fost definitiv cuceriti de forta si gratia cu care au fost chemati sa adere la mesajul Dove. Ei au putut urmari un scurt film de declaratii despre frumusete in care doamne interesante au formulat viziunile lor. Publicul a putut sa le admire si sa le aplaude pe D-nele: Catinca & Mioara Roman, Ioana Tariceanu, Mihaela Geoana, Cristiana Copos, Dana Deac, Mihaela Mihai, Dana Jianu si psihologul Aurora Liiceanu.

Incantatoare a fost si expozitia de fotografie inspirata de Manifest: 10 fotografi romani au imortalizat chipuri interesante de femei si au ilustrat cum arata frumusetea in viziunea lor. Ea va putea fi vizitata la Libraria Carturesti pana in 15 decembrie, dezbateri despre frumusete si intalniri cu ambasadoarea Manifestului - Dana Razboiu, vor amplifica forta acestui mesaj.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod