Dietă. Cum să slăbeşti rapid ca să ai o siluetă de invidiat în vacanţă



Radiofrecvența  conturează și redefinește liniile siluetei, tonifică instantaneu, netezește și “ridică” fără a leza țesuturile. Celulita va dispărea, iar aspectul nou al pielii va fi de lungă durată. Ceea ce este spectaculos în tratamentul cu radiofrecvență sunt rezultatele obținute încă de la prima ședință!

O altă procedură recomandată celor care doresc să fie cu silueta aproape de perfecţiune este presoterapia. Despre aceasta, Dr. Artemisia Nicolau, owner Boutique Medical SPA, ne spune că este o metodă terapeutică utilizată în mod obișnuit în fizioterapie și în medicina estetică și care, pe lângă un masaj specializat, stimulează circulația sanguină venoasă şi circulaţia limfei prin presarea unor zone diferite ale corpului.

“Presoterapia este una dintre cele mai bune metode complementare de a scăpa de celulită, de a remodela corpul, de a elimina toxinele din organism și de a scăpa de picioarele umflate, grele și reci.
Presoterapia are efecte deosebite în slăbire, ajutând la eliminarea fiziologică a cantității de apă în exces din organism, și o recomand fără ezitare doamnelor și domnișoarelor care vor un corp tonifiat”
, spune Dr. Artemisia Nicolau.

Însă, potrivit specialistului nu trebuie să uiţi de exercițiile fizice zilnice, fie și pentru câteva minute pe zi.

Nu uita nici de masajul endodermal, care asigură, pe lângă o meritată relaxare, și o tonifiere a țesuturilor, menținând și mai mult efectele terapiilor amintite.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod