Dietă. Cum să slăbeşti rapid ca să ai o siluetă de invidiat în vacanţă

Perioada concediului este în toi și vrei să arăți fabulos la plajă, însă jobul sau alte preocupări nu ți-au permis să te îngrijești așa cum ai fi dorit

Iată câteva sfaturi pentru a ajunge rapid la silueta pe care ţi-o doreşti.

Combinația câștigătoare este una care conține o dietă hipocalorică, proceduri de remodelare corporală și exerciții fizice.

Ai grijă la dietă!

 

  • Dacă vorbim despre dietă, nu uita să consumi multe fructe și legume, carne slabă la grătar sau pește și să te hidratezi corespunzător.
  • Mănâncă un mic dejun consistent, cu cereale, iaurturi, miere și fructe.
  • Ia un prânz lejer, cu câţiva carbohidrați și salate.
  • La cină încearcă nu faci excese şi să te limitezi la un fel simplu şi în porţii mici.

 

Combină dieta cu terapiile de remodelare corporală!

 
O astfel de dietă va fi combinată cu un pachet de terapii pentru remodelare corporală ce va cuprinde lipolaser, radiofrecvență, masaj endodermal şi presoterapie medicală. Rezultatele vor fi extraordinare şi te vor ajuta să scapi de până la 5 centimetri în 2 săptămâni.Lipolaser-ul este eficient in lichefierea ţesutului adipos localizat şi în reducerea circumferinţei.
Prin intermediul unor diode de mare putere, acesta emite o lumină intens focusată ce modifică permeabilitatea membranelor celulelor adipoase, pentru a permite grăsimii lichefiate să iasă în spaţiul inter-celular, de unde va fi eliminată prin metabolismul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod