frumusete

Descoperă zeița din tine: practici de înfrumusețare spirituală și corporală pentru femei

Oamenii s-au obișnuit să caute validare în exterior. Ne-am pierdut obiceiul de a reflecta și a descoperi în interiorul nostru răspunsuri la diferite situații cu care ne confruntăm. Și da, este bine să avem oameni dragi alături, gata oricând să ne dea un sfat la ananghie, dar este responsabilitatea noastră să luăm decizii nealterate de părerile celorlalți.

O trăsătură importantă a femeii de valoare este că nu se lasă îmblânzită. Iar aici, termenul se referă la faptul că nu se lasă influențată de părerile celor din jur sau de stereotipurile sociale. Dacă te iubești sincer, nu vei lăsa să treacă nicio zi fără să faci ceva pentru tine. Fie că este vorba de ingrijirea pielii sau lectură, ai nevoie să faci lucruri care îți fac plăcere.

Și da, vei spune că nu ai timp, pentru că trebuie să ai grijă de casă, de copii - scuzele sunt multe, doar că nu ajută.

Vei deveni din ce mai frustrată de lucrurile pe care nu le faci și de dorințele pe care nu ți le îndeplinești.

Practică lucruri care îți fac bine și află că momentele de relaxare fac parte din arsenalul tău de zeiță, pe care orice femeie ar trebui să-l aibă gata pregătit la nevoie.

Nepăsarea este un viciu


Te sabotezi atunci când ești nepăsătoare la dorințele și nevoile tale. Nepăsarea cunoaște diferite forme și se manifestă variat. Fie că ai renunțat să te îngrijești sau să cauți cunoaștere, scuzele nu sunt acceptate! De exemplu, faptul că fumezi, cu toate că ți-ai promis să renunți de atâtea ori denotă nepăsare față de propria persoană.

Toate lucrurile dăunătoare trebuie eliminate din viața ta.

La fel, și oamenii toxici trebuie alungați de lângă tine. Nu căuta compania persoanelor care te desconsideră, de dezumanizează, nu te respectă și te descalifică. Citește continuarea pe divahair.ro!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod