Descopera rasfatul in stil englezesc

Asemeni plantelor inmiresmate din gradinile englezesti, frumusetea este delicata si trebuie ingrijita pentru a se pastra cat mai mult timp. Yardley stie asta si, folosind miresmele si calitatile nutritive ale florilor, a creat cosmetice a caror faima s-a pastrat odata cu trecerea anilor.

Prin cosmeticele sale care au trecut testul timpului, Yardley a reusit sa scrie o pagina in cartea istoriei. La jumatatea secolului al XVIII-lea, tanarul Jonathan Yardley se lupta sa obtina primul mandat regal pentru a-si distribui gama de sapunuri in Londra. In 1770, a fost infiintata Casa Yardley, iar in 1920, brandul a reusit sa se extinda si in America. Pe langa asocierea cu regalitatea britanica, Yardley a tinut cont in permanenta de ultimele tendinte din moda si design.



Astazi, produsele Yardley sunt perfecte pentru doamnele si domnisoarele care doresc sa foloseasca un parfum ce emana eleganta si romantism.

Yardley London ingrijeste si  hidrateaza pielea cu produse  cosmetice ce poarta aromele preferate de catre personalitatile de seama din Regatul Britanic. In plus, produsele Yardley au preturi accesibile ce variaza intre 18 si 65 de lei.


 
Yardley se mandreste cu produse si parfumuri felurite, asemeni gradinilor din Regatul Unit care sunt impanzite de cele mai inmiresmate flori. Fie ca este vorba despre parfumuri, deodorante, sapunuri, geluri de dus, crema de maini si crema de corp, aromele florale ale produselor Yardley sunt o incantare.



Produsele cosmetice cu parfum de margareta regala emana proaspetime si puritate, in timp ce aromele de lacramioara ofera eleganta si discretie. Lavanda englezeasca este o aroma clasica si eleganta care incapsuleaza rafinamentul britanic, iar parfumul violetelor de aprilie exprima senzualitate si prospetime. Pentru tine sau pentru cei dragi. Daruind cosmetice Yardley, oferi parfumul florilor intr-o sticluta de rasfat pentru piele si simturi.



Produsele Yardley pot fi gasite cu usurinta pe rafturile farmaciilor Centrofarm din Bucuresti si din tara, jumatate dintre aceste farmacii fiind amplasate in mall-uri si centre comerciale (www.centrofarm.ro).

In plus, produsele Yardley sunt importate si distribuite de British Gallery, in cele 2 concept store-uri britanice din Bucuresti si Ploiesti, dar si online pe britishgallery.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod