Descoperă inovaţia elveţiană pentru riduri

Tratamentele de biorevitalizare cutanată (mesoterapia) reprezintă etapa fundamentală în curele anti-aging. Aceasta permite ca în scurt timp să uitaţi de ridurile fine, să obţineti o hidratare profundă şi de lungă durată, luminozitate şi îmbunătăţire a culorii tegumentelor.
Acest lucru se poate face cu ajutorul Acidului Hialuronic şi a substanţelor active, având o excelentă acţiune terapeutică asupra diverşilor parametrii dermo-epidermici, de la îmbunătăţirea hidratării, elasticităţii, microcirculaţiei, până la prevenirea proceselor de îmbătrânire a pielii. Stimularea fibroblaştilor şi acţiunea asupra radicalilor liberi duce la restructurare dermo-epidermică de lungă durată.

O INOVAŢIE ELVEŢIANĂ aplicată RIDURILOR, unicul tratament pentru redensificarea pielii, un nou concept de tratament situat între injectarea cu fillere şi mesoterapie este REDENSITY 1.
Acesta are o formulă exclusivă, bazată pe acid hialuronic şi o selecţie de componente, toate prezente în mod natural în piele, alese datorită efectelor pozitive, proprietăţilor hipoalergenice şi acţiunii lor sinergice demonstrate asupra pielii.

Componentele sunt acidul  hialuronic nereticulat 15mg/g, 8 aminoacizi, 3 antioxidanţi, 2 minerale şi o vitamină selecţionate pentru proprietăţile lor terapeutice şi eficacitate globală în restructurarea şi regenerarea celulelor, protecţie contra oxidanţilor şi hidratare de lungă durată.

Rezultatele sunt vizibile de la prima şedinţă de injectare, iar protocolul este simplu şi eficient, constând în 3 şedinţe la interval de 3 săptămâni, de două ori pe an.
Poti să te bucuri de acest tratamen si de un sfarșit de an fără riduri, cu ajutorul Boutique Medical SPA.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod