De ce femeile în vârstă de 30 de ani de astăzi arată mai tinere decât pe vremuri

În trecut, o femeie de 30 de ani era considerată o doamnă adultă şi arăta ca atare!
Era uşor de diferenţiat o femeie de 20 de ani de una cu 10 ani mai mult. Dar, astăzi, o fată tânără poate şoca într-adevăr atunci când când îşi va arăta paşaportul la aeroport, dezvăluindu-i frumoasa vârstă de 30 de ani. Acum, femeile de 30 de ani arată ca fetele de 20, dar de ce se întâmplă acest lucru?

Oamenii de ştiinţă au dovedit că vârsta mijlocie începe la 35 de ani, aşa că dacă ai doar 30 de ani, eşti în mod oficial tânără.

Care sunt mistere vârstei şi de ce femeile moderne arată atât de diferit de femeile din trecut?


Percep diferit vârsta

Femeile de 30 de ani de altădată au auzit constant că frumuseţea se termină la această vârstă. Atunci se termină distracţia şi fericirea. Dar, stereotipurile s-au schimbat şi acum înţeleg că vârsta de 30 de ani este o vârstă grozavă. Nu îşi mai fac griji cu privire la acest număr şi se simt tinere, lucru care are un afect pozitiv asupra aspectului lor.

Au libertatea de a alege
 
În trecut, când o femeie avea doar 25 de ani, ea renunţa la haine strălucitoare şi fuste scurte, pentru că se credea prea bătrână ca să le poarte.
Acum, femeile de 30 de ani aleg blugi rupţi, îşi vopsesc părul în culori îndrăzneţe, au piercing-uri şi pot opta pentru orice haină care le place. Acest stil şi această libertate le ajută să pară tinere şi vioaie.

Au o atitudine diferită faţă de produsele cosmetice

Pe vremuri, nu exitau bloggeri de frumuseţe, sclipici şi tot felul de produse cosmetice. Alegerea acestora era cu adevărat limitată. Dar, în ultimii 15 ani, situaţia s-a schimbat dramatic, iar cantitatea imensă şi varietatea produselor cosmetice le-a schimbat atitudinea faţă de machiaj. Astăzi, multe femei se machiază în fiecare zi, chiar dacă nu au niciun motiv. De aceea, femeile moderne sunt mult mai atrăgătoare.

Au o situaţie financiară mai stabilă

Femeile moderne în vârstă de 30 de ani ştiu multe despre cosmetice şi îngrijirea corpului, lucru care are un impact pozitiv asupra aspectului lor fizic. Mai mult decât atât, la această vârstă au deja venituri proprii, magazinele oferă o gamă largă de opţiuni, există săli de sport la tot pasul, iar încrederea le permite femeilor să cheltuiască bani pentru ele.
Drept urmare, femeile şi-au făcut obiceiul de a face sport şi de a acea grijă de aspectul lor cu bani pe care generaţiile anterioare nu i-au avut.

Apelează la industria avansată a cosmeticii

În trecut, femeile nu reuşeau să apeleze la proceduri cosmetice la fel de uşor. Astăzi, ele o pot face la orice vârstă! Există o mulţime de cosmeticieni peste tot, iar preţurile pentru serviciile lor nu sunt atât de mari. Aici nu este vorba doar de chirurgia estetică, ci şi de măşti, masaje şi alte modalităţi prin care pot avea grijă de ele şi de aspectul lor.

Şi-au găsit stilul

Shopping-ul de astăzi este o plăcere. Pentru femeile care iubesc să petreacă o mulţime de timp la cumpărături şi să colinde magazinele în lung şi-n lat, există mall-uri imense. Iar pentru cele care nu sunt atrase de aceste activităţi, există magazine online cu servicii de livrare. O mare varietate de produse le permite să experimenteze şi să îşi caute stilul, să poarte haine originale şi să le combine într-un mod interesant.


Au armonie şi încredere interioară

Stereotipurile sociale au un impact enorm asupra obiectivelor din viaţa femeilor, iar generaţiile trecute nu aveau decât un scop: să aibă o familie. În trecut, femeile aveau mai puţine oportunităţi. Astăzi, până la vârsta de 30 de ani, femeile au deja o educaţie, o carieră şi mai multe obiective pe care să le atingă în viaţa lor decât se obişnuia pe vremuri. Mai mult decât atât, încrederea în sine le face mai atractive!

Sunt mai responsabile cu sănătatea lor

În trecut, medicina era mai greu de accesat. Astăzi, este foarte uşor să intri în legătură cu orice doctor. Există o mulţime de clinici private care oferă tratamente de înaltă calitate.

Se respectă şi se pot apăra

În trecut, societatea obişnuia să spună femeilor că e necesar să respecte opiniile celorlalţi, mai ales dacă erau mai în vârstă. Deci, dacă o persoană mai în vârstă le spunea ceva, probabil se ruşinau şi, astfel, îşi pierdeau stima de sine. Astăzi, aceste stereotipuri sociale s-au schimbat şi ele ştiu că nu toţi oamenii mai în vârstă sunt neapărat mai deştepţi ca ele.
Aşa că au curajul să le critice părerile. Se respectă pe ele însele, ţin la opiniile şi corpul lor mai mult. Acest tip de atitudine face minuni pentru aspectul lor.

Ştiu cât de important este să bea suficientă apă

Cu doar câteva decenii în urmă, nici măcar nu au ştiut cât de important e să bei apă. Femeile de atunci beau doar ceai. Acum, fiecare femeie adultă ştie că, dacă nu bei apă în copilărie, la maturitate este foarte dificil să dobândeşti acest obicei. Până la vârsta de 30 de ani este foarte important să se consume suficientă apă, pentru că astfel pielea va fi mai hidratată şi corpul primeşte suficiente fluide.







 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod