Spate perfect

De ce apar coșurile pe spate și cum le tratezi

Borcan cu miere

Remedii de încercat acasă:


Oţetul alimentar


Amestecă 50 de ml de oţet cu 50 ml de apă şi adaugă o lingură mare de sare. Ai grijă ca sarea să se dizolve complet înainte de a folosi rezultatul obţinut pentru tratarea acneei de pe spate. Ia o dischetă demachiantă şi roagă pe cineva să îţi tamponeze spatele pe zonele afectate. Este mult mai eficient procedeul dacă eşti ajutată de cineva, astfel nu vei rata niciun coş. Lasă oţetul să acţioneze timp de 5 minute, după care clăteşte-te foarte bine pentru a înlătura orice urmă din compoziţia folosită.
Repetă procedeul în fiecare seară înainte de culcare până ajungi să scapi de acnee.

Argila


Argila are proprietatea de a absorbi sebumul, dar şi de a usca coşurile de pe corpul tău. Foloseşte 3 linguriţe de argilă, una de miere şi sucul de la o lămâie mică. Amestecul obţinut este numai bun pentru un tratament pe care poţi să îl urmezi la tine acasă. Aplică compoziţia pe zonele afectate, cu sau fără ajutorul cuiva, şi lasă-o să acţioneze o oră dacă ai răbdare. Apoi, spală-ţi corpul cu apă din abundenţă şi evită să foloseşti apoi loţiunile de corp din comerţ.
Repetă procedura până ajungi la rezultatele mult dorite!

Miere cu sorţişoară


Amestecă 2 linguri de miere cu una de scorţişoară şi aplică rezultatul obţinut pe coşurile apărute pe spatele sau umerii tăi. Lasă să acţioneze până când mierea devine lichidă şi curge, după care fă un duş şi insistă cu jetul de apă pe acea zonă. Repetă procedura în fiecare seară, timp de minim o săptămână!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod