Cum te face cafeaua mai sexy. 5 tratamente eficiente

În fiecare dimineaţă ne trezim cu ajutorul unei căni cu cafea. Aroma sa îmbietoare ne revigorează în zilele în care ne este greu să ne dăm jos din pat.
 
Însă, cafeaua nu are numai rol energizant. Ea este un tratament eficient şi pentru pielea ta, pentru a-i menţine frumuseţea şi tonusul.

Mască pentru un ten luminos
Cafeaua reduce inflamaţiile şi roşeaţa, accelerează circulaţia sângelui sşi tonifică pielea. Pentru că are rol astringent, aceasta ajută la micşorarea porilor şi la eliminarea sebumului în exces.
De asemenea, ea exfoliează delicat tenul.
Pentru o mască ai nevoie de o linguriţă de cafea (foarte fin măcinată), o linguriţă de cacao, o linguriţă de miere, 2 lingurite de lapte/iaurt sau smântână. Amestecă foarte bine toate ingredientele şi aplică pe fata curată. Lasă masca să acţioneze 20 de minute şi clăteşte cu apă călduţă.

Tratament pentru păr
Dacă vrei să ai un păr mătăsos şi strălucitor, ai nevoie de o mască dintr-o cafea tare. Aplică pe părul uscat o cafea espresso şi aşteaptă 15 minute să acţioneze.
După, te speli cu şamponul obişnuit.

Luptă cu celulita
Dacă ai să te uiţi pe lista cu ingredienţi ai să observi că majoritatea cremelor pe care le foloseşti pentru a scăpa de celulită au un ingredient comun: cofeina. De aceea, ar trebui să te obişnuieşti să strângi zaţul de la cafeaua pe care o bei dimineaţă. Tot ce ai de făcut este să amesteci o ceaşcă de zaţ de cafea cu două-trei linguri de ulei de măsline şi să aplici această compoziţie pe zonele afectate de celulită. Apoi, cu o folie alimentară împachetează zonele unde ai aplicat masca.
Este foarte important să stai la căldură cât timp ai zaţul pe tine. După 30 de minute, îndepărtează folia de plastic şi fă un duş cu apă călduţă. Dacă vrei să vezi rezultate trebuie să urmezi acest tratament de minimum două ori pe săptămână. 

Exfoliant pentru corp
Pielea corpului are nevoie de exfoliere pentru îndepărtarea celulelor moarte. Pentru un gomaj eficient ai nevoie de o ceaşcă cu mălai amestecată cu o jumătate de cană cu zaţ de cafea. Freacă bine pielea cu acest scrub, după care clăteşte cu apă călduţă.
După acest procedeu poţi să te împachetezi cu cafea. Astfel, lupta ta împotrica celulitei are sorţi de izbândă. 

Scapă de puncte negre
Dacă punctele negre îţi dau bătaie de cap, tot cafeaua te ajută. Aplică săptămânal o mască abrazivă din cafea măcinată, amestecată cu albuşul unui ou. Aplică pe faţă executând un masaj uşor şi lasă să acţioneze până se usucă, după care îndepărtează cu apă călduţă.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simika pe 3 Oct 2012, 12:32
    ce tare!

    stiam de celulita si exfoliant, dar masca de fata si tratament de par deja e mai mult! Eu nu beau cafea, asa ca o sa apelez la familie sa imi opreasca jatul! :D

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod