Cum să te pregăteşti de primăvară: 5 soluţii ca să te bronzezi acasă

Pe măsură ce călura se instalează, începem să dezvelim tot mai multă piele. Iar când te gândeşti la picioarele tale foarte albe, parcă nu eşti tocmai încântată să treci direct la fuste sau pantaloni scurţi.
Pe măsură ce călura se instalează, începem să dezvelim tot mai multă piele. Iar când te gândeşti la picioarele tale foarte albe, parcă nu eşti tocmai încântată să treci direct la fuste sau pantaloni scurţi.

Un bronz discret, cât mai natural cu putinţă te ajută să intri în primăvară cu încredere. Iată cum te poţi bronza acasă, fără efecte neplăcute, cum ar fi dungile inestetice de autobronzant sau petele pe piele:

Exfoliere intensă


Pe toată durata iernii, pielea ta a fost sufocată de hainele groase şi afectată de trecerile bruşte de la temperaturile foarte scăzute de afară la cele din interior. Din această cauză, pielea se usucă, se descuamează, este aspră şi are un aspect inestetic.
Scapă de stratul de celule moarte de piele cu ajutorul exfolierii mecanice.


Poţi face asta pe pielea uscată, cu o perie specială sau masând piele în timp ce îţi faci duş cu o loţiune exfoliantă. Poţi folosi şi remedii naturale pentru exfoliere, cum este de exemplu zaţul de cafea sau mălaiul.

Bronz discret


Imediat după exfoliere, pielea ta poate căpăta un bronz discret. Cremele autobronzante pot avea un efect prea intens, oferindu-i pielii tale o culoare prea închisă şi un rezultat deloc natural.


Adaugă în loţiunea ta de corp puţină cremă autobronzantă, amestecă foarte bine şi apoi aplică pe piele. În acest fel bronzul obţinut este unul mai natural şi discret.

Strălucire naturală


Uleiul de cătină este recunoscut pentru culoarea sa arămie şi pentru nuanţa de bronz natural pe care i-o poate da pielii tale. Aplică ulei de cătină pe tot corpul masând delicat, până ce uleiul a intrat complet în piele.

Pudră bronzantă


Pudra pentru corp care îţi oferă o nuanţă delicată şi o strălucire discretă este ideală ca să ascunzi albul prea alb al pielii tale după o iarnă lungă. Pentru că au un pigmenţi naturali, care doar îţi colorează delicat pielea, le poţi folosi în siguranţă, fără teama dungilor pe care le capeţi în cazul unei creme autobronzante. Poţi încerca Pudra de corp Lustre de la Lush, pe care o găseşti la preţul de 54,80 lei.

Suplimente pentru piele arămie


Suplimente care conţin betacaroten extras din morcovi, caise sau alte surse naturale stimulează producţia de melanină, substanţa care oferă culoare pielii şi care se intensifică după expunerea la soare. Cu ajutorul oferit organismului tău din interior, bronzul tău va fi unul natural, obţinut rapid şi de durată.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana Maria pe 17 Mar 2012, 14:33
    :)))

    ATENTIE!! Google castiga miliarde de dolari anual din reclama fara sa imparta nimic cu noi. Insa din 9 aprilie 2012, noul motor de cautare WAZZUB va oferi 50% din profituri utilizatorilor!!! Pentru aceasta trebuie doar sa va inregistrati. Daca veti invita si alte persoane castigul dvs. va spori pe masura. Inscrierile se fac doar pana pe 9 aprilie 2012, numai pe baza de invitatii de la alte persoane inscrise deja. Cei interesati pot accesa linkul-invitatie de mai jos pentru inscriere:http://signup.wazzub.info/?lrRef=64f1c5c5

    2
    1

  • anamaria pe 9 Mar 2012, 09:09
    suuper

    chiar am sa inker.plus ca nu te costa nimik..doar remedii bune ..multumesc frumos..

    8
    0

  • simika pe 8 Mar 2012, 13:14
    suuuper

    mie chiar imi sunt de folos sfaturile acestea. Multumesc frumos si...La multi ani EVELOR!

    5
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod