Cum să faci trecerea la 30 de ani şi să pari tot de 20

Pragul celor 30 de ani este unul critic pentru multe femei. Dacă îţi dă şi ţie fiori reci pe şira spinării, află că o serie de schimbări pozitive în rutina ta zilnică şi adoptarea unor obiceiuri benefice te pot ajuta să arăţi ca la 20 de ani şi după ce păşeşti în noua decadă a vieţii tale. Iata, deci, cum să faci trecerea la 30 de ani!

Foloseşte în permanenţă cremă cu factor de protecţie solară


Una dintre cele mai importante reguli anti-aging: protejează-ţi pielea cu cremă SPF în permanenţă, indiferent de anotimp.

Pe termen lung, razele ultraviolete au un efect nociv pronunţat asupra pielii tale, contribuind la îmbătrânirea prematură, dar şi la creşterea riscului de a dezvolta cancer de piele.

În general, este suficient să foloseşti creme obişnuite, pe a căror listă de ingrediente este trecut un SPF de minimum 15. Însă, în zilele în care ştii că îţi vei petrece o bună parte din timp afară, aplică o cremă cu factor de protecţie de cel puţin 30, chiar dacă soarele se ascunde după nori!

Consumă apă din belşug

Un alt secret al tinereţii fără bătrâneţe este hidratarea corespunzătoare.
Nu este suficient să aplici creme puternic hidratante pentru ca pielea să fie suplă şi catifelată; pentru ca ridurile şi alte probleme asociate înaintării în vârstă să nu îşi facă apariţia înainte de vreme, cea mai importantă rămâne hidratarea din interior.

Aşadar, obişnuieşte-te să bei cel puţin 1,5 litri de apă plată pe zi (nu sucuri, ceaiuri neîndulcite etc.) şi să consumi şi cantităţi generoase de fructe şi legume cu un conţinut mare de apă pentru a completa necesarul zilnic.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod